Μόλις κυκλοφόρησε το νέο album της η Μαντώ «Βραδινές Διαδρομές»

Dec 21, 2021 No Comments by

Η Μαντώ μας ταξιδεύει στις πιο μελωδικές «Βραδινές Διαδρομές» με το ομότιτλο νέο album της, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Μεταξύ των τραγουδιών του «Βραδινές Διαδρομές» είναι και το «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα», το νέο single του album, με το οποίο η Μαντώ «ντύνει» τις φετινές γιορτές.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια, που έχει χαράξει τη δική της σπουδαία πορεία στην ελληνική μουσική, μας χαρίζει 12 καινούργια τραγούδια με κοινή θεματική τον ανεκπλήρωτο έρωτα, τα οποία ερμηνεύει με την εξαιρετική χροιά της. Η ίδια η Μαντώ έχει γράψει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Αντώνη Σκόκο, ενώ την παραγωγή του album έκανε ο Γιάννης Δόξας.

Μία πρώτη «γεύση» από το «Βραδινές Διαδρομές» έδωσε το ντουέτο «Του Ονείρου Πειρατές» με τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν από λίγους μήνες και αγαπήθηκε από το κοινό, ενώ στο tracklist περιλαμβάνονται ακόμα δύο ντουέτα, τα «Δε Θα Ξαναγαπήσω» με την Τάνια Μπρεάζου και «Τα Καλύτερα Θα ‘Ρθουνε» με τον Θοδωρή Φέρρη.

Το νέο single από το album είναι το «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα», μία δυνατή μπαλάντα για τις γιορτές που έχουν επηρεαστεί από την απώλεια.

Δείτε το lyric video του «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα»:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Μόλις κυκλοφόρησε το νέο album της η Μαντώ «Βραδινές Διαδρομές»”

Leave a Reply