Αμαρυλλίς – «Προς Το Παρόν»: Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views – Στις top θέσεις του Airplay

Nov 05, 2020 No Comments by

Η Αμαρυλλίς συνεχίζει την επιτυχημένη δισκογραφική της πορεία με το νέο της τραγούδι «Προς Το Παρόν», να μετρά περισσότερα από 1 εκατομμύριο YouTube views και να βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay!

Το «Προς Το Παρόν», με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργου Σαμπάνη στη μουσική και της Ελένης Γιαννατσούλια στους στίχους, αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας  του, πριν από ένα μήνα. Η «εκρηκτική» μπαλάντα έγινε αμέσως viral και το music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα, «σκαρφάλωσε» στις τάσεις του YouTube, όπου αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 1,1 εκατομμύριο προβολές.

Παράλληλα, το τραγούδι  ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, φιγουράροντας στο top10 του ελληνικού IFPI official airplay chart by MediaInspector, έχοντας σταθερά ανοδική πορεία.

Το «Προς Το Παρόν», μία ακόμα δυναμική ερμηνεία της Αμαρυλλίς που ακούγεται δυνατά, δίνει συνέχεια στις πρόσφατες επιτυχίες της αγαπημένης καλλιτέχνιδας που κυκλοφορούν από την Panik Platinum και μετρούν αθροιστικά πάνω από μισό εκατομμύριο Spotify streams και περισσότερα από 10 εκατομμύρια YouTube views.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αμαρυλλίς – «Προς Το Παρόν»: Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views – Στις top θέσεις του Airplay”

Leave a Reply