«Όσο δε βαστάει ο νους σου»| Το νέο video clip των Active Member!

Apr 02, 2019 No Comments by

Γυρισμένο στο πάρκο Εργατιάς στα Λιπάσματα Δραπετσώνας με μέλη της ομάδας Dagipoli Dance Co και του Athens Parkour Academy ένα τραγούδι για τις εσωτερικές μάχες, και το πως τοποθετεί κανείς τα όριά του κάθε μέρα. Το κλιπ δεν εστιάζει στη συνθήκη της αναπηρίας, αλλά στην αδιαμφισβήτητη παρουσία της στο τραγούδι και στη ζωή…

Οι Active Member, ένα από τα πιο ενεργά, δημιουργικά και επιδραστικά συγκροτήματα των τελευταίων δεκαετιών, που έχουν έναν πολύ δυνατό πυρήνα ακροατών σε όλο τον κόσμο, πόσο μάλλον σε όλη την Ελλάδα, έχουν ήδη ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για την 20η μουσική – δισκογραφική τους ενότητα, με γενικό τίτλο «Φρυκτωρία». Οι φρυκτωρίες ήταν ένα σύστημα συνεννόησης στη διάρκεια της νύχτας με τη χρήση πυρσών… Τέτοια φωτεινά σήματα επιδιώκουν να στείλουν με αυτό το τραγούδι «Όσο δε βαστάει ο νους σου» που μόλις κυκλοφόρησε.

 

Οι Active Member ευχαριστούν τα μέλη της ομάδας «Dagipoli Dance Co»:
Γιώργο Χρηστάκη, Νατάσα Αραμπατζή, Κατερίνα Αλεξοπούλου και Αλέξανδρος Μπλάτζε.

Επίσης, τους Παναγιώτη Αλμανλή και Βασίλη Τσιράκη από το Athens Parkour Academy, τον Αντρέα Μητσόπουλο και την Άντζελα Τσέπα για την πολύτιμη βοήθεια τους, το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας για την παραχώρηση του χώρου στο πάρκο Εργατιάς, στα Λιπάσματα.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου οι Active Member θα εμφανιστούν στο Piraeus Academy 117 σε μια εφ’ όλης της ύλης συναυλία…

Όπως δεν τους έχετε ξαναδεί..

Στη συναυλία αυτή, αλλά και σε κάθε ζωντανή εμφάνιση στο εξής πήραν την απόφαση να εμφανίζονται με full band. On stage μαζί με τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia, κιθάρα, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, ακορντεόν και sampler … σε απόλυτη σύνδεση μεταξύ τους στήνουν ένα πολύ δυναμικό και πλούσιο σε ηχοχρώματα project, ίσως, μάλιστα, το πιο έντονο και νευρώδες μουσικό project που παρουσίασαν ποτέ.

Οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Όσο δε βαστάει ο νους σου»| Το νέο video clip των Active Member!”

Leave a Reply