Χριστίνα Σάλτη | Μπήκε σε billboard στην Times Square

Nov 17, 2023 No Comments by

Ακόμα μία σπουδαία επαγγελματική στιγμή βιώνει η Χριστίνα Σάλτη, καθώς μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Λίγες ημέρες αφότου το προηγούμενο hit της, η επανεκτέλεση του «Παράλληλη Αγάπη», έγινε πλατινένιο, η Χριστίνα Σάλτη πέτυχε διάκριση και με το πρόσφατο single της, «Μπελάς», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Η Χριστίνα Σάλτη, μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, έγινε η νέα ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

Η Χριστίνα Σάλτη είναι στο playlist με το «Μπελάς», ένα μοντέρνο και δυνατό τσιφτετέλι, σε μουσική και στίχους του Apon και παραγωγή του iamstrong, που «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά της.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Χριστίνα Σάλτη συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της δίπλα στον Ηλία Βρεττό, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο «Mezzo Athens Party Stage».

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χριστίνα Σάλτη | Μπήκε σε billboard στην Times Square”

Leave a Reply