Χρήστος Χολίδης στο tralala: «Είναι μια οικογενειακή κατάσταση, στην Ιερά Οδό»

Nov 23, 2018 No Comments by

Το tralala βρέθηκε στην Ιερά Οδό και στις πρόβες που έκαναν ο Βασίλης Καρράς με τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον Χρήστο Χολίδη, την ΕιρήνηΠαπαδοπούλου και τον BO.

Εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις για τους αναγνώστες του καλύτερου μουσικού portal.

Ο Χρήστος Χολίδης έχει μια αρχοντική παρουσία πάνω στην σκηνή. Επιβλητική λόγω αναστήματος και καθηλωτική λόγω ερμηνείας!

Δείτε τι μας είπε:

Χρήστο πες μας δυο λόγια για αυτή τη μεγάλη συνεργασία. Πως νιώθεις που είσαι μέλος αυτής της όμορφης παρέας…

Όντως μεγάλη συνεργασία. Έχω δουλέψει και με τους 4 αυτούς ανθρώπους ξανά. Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι ξανά μαζί τους εδώ. Είναι μια οικογενειακή κατάσταση, πολύ διασκέδαση, είμαστε όλοι fan του χώρου. Εύχομαι να πάει καλά το σχήμα και να το αγαπήσει ο κόσμος.

Για το νέο σου τραγούδι με τον BO;

Ο BO είναι χρόνια φίλος. Ήταν μια δική του ιδέα και με τίμησε με το να μου δώσει το κομμάτι του και να τραγουδήσουμε μαζί. Είναι λίγο εκτός από τα τραγούδια που έχω πει, αλλά ήταν μια πολύ ωραία πρόταση, το «Ότι με κεράσεις, το πίνω».

Η ατάκα μένει στο μυαλό, έπαιξε ρόλο;

Είναι καθαρά τραγούδι για τη νεολαία, γιατί μένουν τέτοια κομμάτια. Χρησιμοποιείς αυτές τις λέξεις για να το τραγουδά κι ο κόσμος μαζί σου. Βλέπεις και τι ζητάει το κοινό.

Το έγραψε όμως πάνω σε σένα, τη φωνή σου…

Ναι έτσι είναι και φυσικά αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Να πούμε πως πέρα από τον Bo, έγραψε στίχους, τους δικούς μου, ο Νίκος Γρίτσης, ένας καταξιωμένος στιχουργός!

 

Πηγή: tralala,gr
SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χρήστος Χολίδης στο tralala: «Είναι μια οικογενειακή κατάσταση, στην Ιερά Οδό»”

Leave a Reply