Χρήστος Μενιδιάτης στο tralala: «Το λαϊκό τραγούδι δεν είναι και στα καλύτερα του»

Nov 23, 2018 No Comments by

Το tralala βρέθηκε στην Ιερά Οδό και στις πρόβες που έκαναν ο Βασίλης Καρράς με τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον Χρήστο Χολίδη, την ΕιρήνηΠαπαδοπούλου και τον BO.

Εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις για τους αναγνώστες του καλύτερου μουσικού portal.

Ο Χρηστός Μενιδιάτης αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο, κλασσικός εκπρόσωπος του λαϊκού ρεπερτορίου, με προίκα από τον πατέρα του, Μιχάλη, μια πολύ καλή και χαρακτηριστική χροιά φωνής και φυσικά έναν υπέροχο χαρακτήρα.

Δείτε τι μας είπε για τη δεύτερη σεζόν στην Ιερά Οδό καθώς και τη συμμετοχή του στο φετινό σχήμα.

Ιερά Οδό και φέτος, Βασίλης Καρράς και φέτος. Πως νιώθεις;

Ναι σωστά. Πολύ όμορφα. Με τον Χολίδη είναι η τέταρτη φορά που συνεργάζομαι, με την Ειρήνη η δεύτερη και με τον BO πρώτη. Με τον Βασίλη ξεκινήσαμε πέρσι από Θεσσαλονίκη, ήρθαμε Αθήνα και συνεχίζουμε και φέτος Ιερά Οδό. Νιώθω οικεία, χωρίς άγχος, πίεση και φόβο για κάτι άγνωστο. Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Εσείς οι καλλιτέχνες που ναι μεν έχετε αρκετά χρόνια στο τραγούδι, αλλά έχετε ακόμα πολλά να δώσετε, συνεχίζετε να μαθαίνετε πράγματα από έναν ζωντανό θρύλο, όπως ο Βασίλης Καρράς;

Κοίταξε δεν μαθαίνεται η συνταγή της επιτυχίας. Μου αρέσει όμως να παρατηρώ τους συναδέλφους μου που είναι επιτυχημένοι, όχι μόνο καλλιτεχνικά πάνω στην σκηνή, αλλά και σαν τρόπο ζωής και συμπεριφοράς. Θεωρώ πως δεν είναι τίποτα τυχαίο. Η αγάπη που δέχεται 4 δεκαετίες ο Βασίλης Καρράς από ανθρώπους όλων των ηλικιών, δεν έχει έρθει από τον ουρανό. Είναι επειδή έχει μεγάλη αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει, είναι ολόκληρη η ζωή του.

Πιστεύεις πως στις μέρες μας οι καλλιτέχνες της εποχής μας μπορούν να έχουν μια ανάλογη καριέρα, ή η σημερινή εποχή δεν είναι όπως η πιο παλιά; Το λέω γιατί και τώρα υπάρχουν ταλέντα…

Ήταν και θέμα της εποχής εκείνης πιστεύω. Ταλέντα υπάρχουν και σήμερα πολλά και κάνουν και καλή καριέρα. Πιστεύω όμως πως καριέρες τέτοιας δυναμικής, σαν του Βασίλη, τόσο μεγάλων και πολλών επιτυχιών είναι λίγο δύσκολο να ξανάρθουν. Περισσότερο ρόλο παίζει στην εποχή μας, πως υπάρχουν πιο αναλώσιμα πράγματα και στους καλλιτέχνες και στην ίδια την τέχνη, δεν αφήνει χρόνο κάτι να μείνει. Για αυτό δεν προλαβαίνει κάτι να καταλαγιάσει και να αφομοιωθεί καλύτερα.

Μίλησε μας και για τις… «Δικιολογίες»

Το νέο τραγούδι πάει μια χαρά. Είναι ένα αμιγώς λαϊκό τραγούδι σε μια εποχή που το λαϊκό δεν είναι και στα καλύτερα του. Πιστεύω να το αγαπήσει ο κόσμος και να πάει εξίσου καλά με τα προηγούμενα.

Περιμένουμε και νέο δίσκο σύντομα, σωστά;

Ναι σωστά, θα κυκλοφορήσει νέος δίσκος τον Ιανουάριο με νέα τραγούδια!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χρήστος Μενιδιάτης στο tralala: «Το λαϊκό τραγούδι δεν είναι και στα καλύτερα του»”

Leave a Reply