Χιλιάδες δολάρια στα πόδια γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας στην Αμερική!

Jan 15, 2019 No Comments by

Μοναδικές στιγμές στις νυχτερινές της εμφανίσεις βιώνει στην Αμερική!

Τα τελευταία δύο χρόνια πήρε την απόφαση να «μεταναστεύσει» καλλιτεχνικά, θέλοντας να προσφέρει στους ομογενείς μας, την ευκαιρία της καθαρόαιμης ελληνικής διασκέδασης, αλλά και να «ανοίξει» τα μουσικά «φτερά» της στο εξωτερικό.

Σε κάθε εμφάνισή της, τόσο στη Βοστώνη, στο Νιου Τζέρσεϊ, στην Ουάσιγκτον, στη Νότια Καρολίνα, στη Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στον Καναδά, αλλά και σε άλλες πόλεις, η Έλενα Μπάση συγκεντρώνει πλήθος κόσμου και ένθερμο χειροκρότημα.

Ήδη εδώ και δύο χρόνια, σε κάθε εμφάνισή της επί σκηνής, το κέφι «χτυπάει» κόκκινο, ενώ πολλές χιλιάδες δολάρια, πέφτουν στα πόδια της, μια από τις αγαπημένες συνήθειες των Ελλήνων στην Αμερική, που αντί για λουλούδια, ραίνουν τους καλλιτέχνες με το περίφημο δολάριο….

Η Έλενα Μπάση, παρά την κούρασή της, που είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και άυπνη, από την μία πολιτεία στην άλλη, νιώθει συγκινημένη με την αγάπη και τον θαυμασμό που δέχεται.

Η Έλενα Μπάση, που είναι μία καθαρόαιμη σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια, σε λίγο καιρό σκέφτεται να επιστρέψει για λίγες μέρες στην Ελλάδα, για να μπει στο στούντιο για το νέο της τραγούδι, και να επιστρέψει ξανά στην καλλιτεχνική της βάση… στην Αμερική.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χιλιάδες δολάρια στα πόδια γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας στην Αμερική!”

Leave a Reply