Χάρης Πανόπουλος «Κράτησε με» | Το νέο του τραγούδι κυκλοφορεί!

Nov 08, 2023 No Comments by

Το τραγούδι «Κράτησε με» σε μουσική του Χάρη Πανόπουλου και στίχους του Σπύρου Κατσαγάνη έκανε τον γύρω του κόσμου τον τελευταίο μήνα με την ταινία «Γάμος Αλα Ελληνικά 3» της Νία Βαρδάλος, παραγωγής του Tom Hanks και της Rita Wilson, μόλις κυκλοφόρησε στην full band εκδοχή του από την MINOS EMI / UNIVERSAL. Το «ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ» έντυσε σκηνές της ταινία και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Χάρης Πανόπουλος είναι ένας νέος τραγουδοποιός και ερμηνευτής με μια ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική δραστηριότητα. Οι εμφανίσεις του στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας το 2013 το 2014 το 2016 καιτο 2018, καθώς και η συνεργασία του με την Μαριώ και την Λένα Αλκαίου το χειμώνα του2014, στιγμάτισαν τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα.

Ο πρώτος του προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Το δέντρο που μεγάλωσε» κυκλοφόρησε το Σεπτέμβρη του 2018 από το Ogdoo Music Group και παρουσιάστηκε στον Σταυρό του Νότου ζωντανά τον Ιανουάριο του 2019, με το τραγούδι “Καστελόριζο” και το ντουέτο «Του χωρισμού» με τη Γεωργία Νταγάκη να ξεχωρίζουν.

Τον Απρίλιο του 2019 πραγματοποίησε εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο πλευρό της Γεωργίας Νταγάκη, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικές από την παράδοση μέχρι την προσωπική τους δισκογραφία και το καλοκαίρι του 2021 συμμετείχε στην καλοκαιρινή περιοδεία της Μελίνας Κανά.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χάρης Πανόπουλος «Κράτησε με» | Το νέο του τραγούδι κυκλοφορεί!”

Leave a Reply