Χάρης Βαρθακούρης | Backstage φωτογραφίες από το νέο του music video

Mar 02, 2022 No Comments by

Ο Χάρης Βαρθακούρης έφτασε η στιγμή να μεταφέρει στις οθόνες μας το ολοκαινούργιο τραγούδι του «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)»! Η Panik Records αποκαλύπτει φωτογραφίες από τα γυρίσματα του music video, δίνοντας μία πρώτη γεύση από τα όσα μας επιφυλάσσει ο επιτυχημένος κι αγαπητός καλλιτέχνης.

Τα γυρίσματα για το music video, που θα αποκαλυφθεί στο κανάλι της Panik Records στο YouTube την Τρίτη 8 Μαρτίου, έγιναν πριν από λίγες ημέρες, σε locations της Αττικής, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο video έχει ο James Καφετζής, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Survivor», τα βήματα του οποίου «διασταυρώνονται» με εκείνα του Χάρη Βαρθακούρη εξαιτίας μιας γυναίκας.

Το «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» είναι ένα «φρέσκο» ερωτικό τραγούδι, που κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις του κοινού και των ραδιοφώνων. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος μαζί με τον Τάσο Λυμπέρη και τους στίχους ο Νίκος Ρωμανός και ο Γιάννης Πάριος.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χάρης Βαρθακούρης | Backstage φωτογραφίες από το νέο του music video”

Leave a Reply