Χάρης Βαρθακούρης| Ο ρόλος στο Big Brother και το νέο του τραγούδι!

Feb 20, 2020 No Comments by

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” ήταν την Τετάρτη 19/2 ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο καλλιτέχνης αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα το τελευταίο διάστημα και ύστερα κι από την είδηση ότι θα βρίσκεται στην παρουσίαση του Big Brother, όλοι ήθελαν μια συνέντευξή του.

Εκείνος κάθισε στον καναπέ του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για όλα: «Το Big Brother του ΣΚΑΪ θα έχει διαφορές σε σχέση σε όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Υπέγραψα χθες με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του Big Brother… Είχαμε προτάσεις να κάνουμε εκπομπές μαζί με την Αντελίνα, αλλά χωρίς ποτέ να μιλήσουμε συμφωνήσαμε με τα μάτια να μην κάνουμε κάτι μαζί. Είμαι ο μόνος που θα βλέπουν οι εσώκλειστοι στο Big Brother. Μια φορά την εβδομάδα -την Κυριακή- θα υπάρχει αποχώρηση. Θα υπάρξουν αλλαγές από το Big Brother που βλέπαμε μέχρι τώρα. Σε αυτό το Big Brother οι παίκτες δεν θα έχουν πρόσβαση στα social media. Με αυτό οι παίκτες θα πάθουν αμόκ!»

Τέλος, για πρώτη φορά αποκάλυψε πως το νέο του τραγούδι θα τιτλοφορείται “Με ποιο δικαίωμα” και θα είναι η πρώτη του κυκλοφορία μετά από 10 χρόνια.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χάρης Βαρθακούρης| Ο ρόλος στο Big Brother και το νέο του τραγούδι!”

Leave a Reply