Φώτης Σιώτας – «Οξυγόνο» | Το νέο του τραγούδι κυκλοφόρησε!

Dec 28, 2023 No Comments by

Ο Αντώνης Σουσάμογλου και ο Φώτης Σιώτας, δύο βιολιστές και τραγουδοποιοί με χαρακτηριστική και έντονη παρουσία στην ελληνική δισκογραφία, με κοινές καταβολές και ξεχωριστές πορείες, συναντιούνται αυτή τη φορά σε ρόλους συνθέτη και ερμηνευτή στον προσεχή δίσκο του Αντώνη Σουσάμογλου.

Το «Οξυγόνο» είναι μια ανάγκη για ανάσα σε ένα κόσμο που δοκιμάζεται. Οι δύο καλλιτέχνες, μας προσφέρουν ένα τραγούδι ψυχοθεραπευτικό, που ανοίγει πολλά περισσότερα ερωτήματα απ’ όσα μπορεί να απαντήσει.

Αντώνης Σουσάμογλου
«Ανάμεσα στους ασφυκτικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και τις σελίδες της Ιστορίας που γράφεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το 2008, κάθε φορά που νιώθω ασφυξία, όταν είμαι με την πλάτη στον τοίχο, γεμίζω χαρτάκια με σημειώσεις, στίχους και διαπραγματεύσεις. Το “Οξυγόνο” είναι η συνοπτική ιστορία της αποτυχίας μου να προσαρμοστώ στην πραγματικότητα γύρω μου. Ο Φώτης Σιώτας είναι ο ιδανικός ερμηνευτής του Οξυγόνου και θα είμαι για πάντα ευγνώμων που οι δρόμοι μας ξανασυναντήθηκαν. Είναι από εκείνους τους ερμηνευτές που νιώθεις πως σου λέει πάντα την αλήθεια. Έχει τον ιδανικό συνδυασμό ευαισθησίας και ασυμβίβαστου, μια φωνή ταυτόχρονα λυρική και ραγισμένη».

Φώτης Σιώτας
«Για να βρω τον τρόπο να προσεγγίσω την πολύτιμη τραγουδοποιία του Αντώνη Σουσάμογλου, έπρεπε να ξανοιχτώ έξω από τις ερμηνευτικές ευκολίες μου με ευαισθησία και γενναιότητα. Ένα δύσκολο και ταυτόχρονα γοητευτικό ταξίδι, μέσα απ’ το παιχνίδι που έστησε ο Αντώνης με κουβέντες, πρόβες και ηχογραφήσεις. Σήμερα, με την κυκλοφορία του τραγουδιού ολοκληρώνεται μια περιπετειώδης διαδρομή με δυνατές στιγμές που εύχομαι να ανακαλύψουν οι ακροατές. Αντώνη, σ’ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Το «Οξυγόνο» είναι το δεύτερο single από τον προσωπικό δίσκο του Αντώνη Σουσάμογλου, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 από την Panik Oxygen.

Δείτε το audio release:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Φώτης Σιώτας – «Οξυγόνο» | Το νέο του τραγούδι κυκλοφόρησε!”

Leave a Reply