«Φθηνά Tricks» | Ο Bloody Hawk παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά

Jun 05, 2023 No Comments by

Ο Bloody Hawk, ο ράπερ με την κλασική, μα πάντα επίκαιρη και διαχρονική προσέγγιση στα τραγούδια του, επέστρεψε με ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά.

Στην πολυετή πορεία του στη μουσική βιομηχανία μουσική σκηνή, ο λυρικός και ωμά ρεαλιστικός Bloody Hawk έχει αποδείξει πως μπορεί να παρουσιάσει πολλά και διαφορετικά τραγούδια και τραγουδιστικά στυλ, πάντα όμως με το δικό του προσωπικό στίγμα. Οι στιχουργικές και μουσικές ιδέες του ποικίλουν χωρίς να χάνουν στιγμή την καλλιτεχνική του ταυτότητα.

Αυτό συμβαίνει και στο νέο του δίσκο με τίτλο «Φθηνά Tricks» ο οποίος έρχεται 1μιση χρόνο μετά το άκρως επιτυχημένο album «Τίμημα» το οποίο μετράει μέχρι σήμερα σχεδόν 13 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify.

Για τα «Φθηνά Tricks» ο Bloody Hawk δημιούργησε κομμάτια χωρίς taboo, εγκαινιάζοντας μία νέα καλλιτεχνική εποχή για τον ίδιο, μετά την τριλογία των προηγούμενων albums («Κομπλεξικό», «1 Ευρώ», «Τίμημα»). Στο νέο πόνημα του ράπερ από την Ξάνθη συναντάμε ένα φρέσκο σύνολο ακουσμάτων, πιο εξωστρεφές από ότι μας έχει δώσει μέχρι σήμερα: για πρώτη φορά συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα album από hip-hop μπαλάντες και μελωδικά drill, μέχρι συναυλιακά bangers.

Στα «Φθηνά Tricks» ο Bloody Hawk παρομοιάζει τον εαυτό του με έναν καλλιτεχνικό ταχυδακτυλουργό, του οποίου τα «μεγάλα κόλπα» φθίνουν και έτσι «αναγκάζεται» να κάνει «λαμογιές» για να συνεχίσει να εντυπωσιάζει. Ό,τι ακριβώς δηλαδή πιστεύει πως συμβαίνει στην Ελλάδα του 2023. Αυτή η συνθήκη καθρεφτίζεται με εξαιρετικό τρόπο τόσο στα 12 τραγούδια του δίσκου, όσο και στο εντυπωσιακό artwork του album δια χειρός Φώτη Γεωργιάδη, που σμιλεύτηκε σε ένα realtime set, στο οποίο δύο διαφορετικοί κόσμοι ενώνονται στο σήμερα.

Το album που κυκλοφορεί μέσω της Minos EMI, a Universal Music Company περιλαμβάνει το ήδη γνωστό τραγούδι «Λουλούδι» που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες όπως και ολοκαίνουργια τραγούδια στα οποία συναντούμε -μεταξύ άλλων- συνεργασίες με τους Wang, Vlospa, Immune & Dani Gambino. Την παραγωγή στα tracks ανέλαβαν ο επί χρόνια συνεργάτης του Bloody Hawk Mateos NPS καθώς και οι Beats Pliz, Reddy A, Spoty, Rigasbeats, Dj VGS, Rapide, Anil Q & Pikie Cans.

 

Tracklist:

 

Ταβάνι
Αν Απόψε Φύγω
Μαχαλάς
KVL ft. Wang
Ζωγραφιά
Πίεση ft. Vlospa
Κανένας δεν με νιώθει
Facts ft. Immune
IKEA
Λουλούδι
Ιστορίες ft. Dani Gambino
Φάντασμα


SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Φθηνά Tricks» | Ο Bloody Hawk παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά”

Leave a Reply