Φειδίας – «Υπήρχες Πάντα» | Το music video κυκλοφορεί!

Dec 04, 2023 No Comments by

Ο Φειδίας, ένας από τους ταλαντούχους σπουδαστές του «Fame Story», συναντά στο studio τον Γιώργο Θεοφάνους και παρουσιάζει την επιτυχία «Υπήρχες Πάντα» με τον δικό του τρόπο, συνοδεύοντάς την με music video.

Το «Υπήρχες Πάντα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, έρχεται τις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό, black-and-white αισθητικής video, που αναδεικνύει το συναίσθημα του τραγουδιού. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Μικρός.

Ο Φειδίας ηχογράφησε το «Υπήρχες Πάντα» αφότου αναδείχθηκε από τους σπουδαστές του «Fame Story» ως η καλύτερη live εμφάνιση της εβδομάδας. Το έπαθλό του ήταν να ηχογραφήσει με τον Γιώργο Θεοφάνους, έναν από τους σπουδαίους συνθέτες, αλλά και μέντορα των παικτών στη μουσική ακαδημία. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας διαγωνιζόμενος δισκογράφησε κατά τη διάρκεια του talent show.

Το «Υπήρχες Πάντα», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1998 με ερμηνευτή τον Σάκη Ρουβά, είναι ένα από τα πιο δυνατά και διαχρονικά ερωτικά τραγούδια που έχει συνθέσει ο Γιώργος Θεοφάνους. Τους στίχους έγραψε ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης.

Δείτε το video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Φειδίας – «Υπήρχες Πάντα» | Το music video κυκλοφορεί!”

Leave a Reply