Τώρα και στα δισκοπωλεία σε deluxe έκδοση η μεγάλη sold out επετειακή της συναυλία Καίτης Γαρμπή «30 Χρόνια Καίτη Γαρμπή Live»

Aug 05, 2020 No Comments by

Η Καίτη Γαρμπή μας ταξιδεύει στον ωκεανό των επιτυχιών της με το deluxe τριπλό live album και DVD «30 Χρόνια Καίτη Γαρμπή Live», που ηχογραφήθηκε στη μεγάλη sold out επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία και κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Η πολυτελής έκδοση περιλαμβάνει τρία CDs και ένα DVD διάρκειας τριών ωρών, τα οποία συνοδεύονται από ένα booklet 80 σελίδων, με πλούσιο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την πορεία της καταξιωμένης καλλιτέχνιδας, από το 1989 έως και σήμερα.

Η πολυβραβευμένη καριέρα της Καίτης Γαρμπή ξεδιπλώνεται, με ήχο και εικόνα, μέσα από 72 από τα πιο επιτυχημένα και διαχρονικά της τραγούδια, ερμηνευμένα, τόσο από την ίδια, όσο και σε μοναδικά ντουέτα με τους guests της βραδιάς, τους Γιώργο ΠαπαδόπουλοΑντώνη ΡέμοΓιώργο ΣαμπάνηΔιονύση και Δημήτρη ΣχοινάΚώστα Τουρνά και Ελένη Φουρέιρα.

Η συναυλία, παρουσία περίπου 6.000 θεατών, έγινε στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, τον περασμένο Σεπτέμβρη και κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, κατακτώντας τα charts. Παράλληλα, ένα απόσπασμά της προβλήθηκε τηλεοπτικά σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και «σαρώνοντας» στο YouTube.

Τώρα, το «30 Χρόνια Καίτη Γαρμπή Live» είναι διαθέσιμο και σε όλα τα φυσικά καταστήματα πώλησης δίσκων, σε ένα ιδιαίτερο, συλλεκτικό, package!

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Τώρα και στα δισκοπωλεία σε deluxe έκδοση η μεγάλη sold out επετειακή της συναυλία Καίτης Γαρμπή «30 Χρόνια Καίτη Γαρμπή Live»”

Leave a Reply