Τριαντάφυλλος | «Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι κομμάτι από την καριέρα μου. Φυσικά και θα της ξαναέγραφα τραγούδια»!

Jul 07, 2020 No Comments by

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» παραχώρησε  συνέντευξη ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, για την Νατάσα Θεοδωρίδου, την Eurovision και το Survivor.

«Από τη Minos μου έλεγαν τότε ότι έχουμε Ρουβά, Σχοινά, Γονίδη και με απέρριψαν τελείως. Μετά από ένα μήνα με παίρνει η Sony και έκανα το “Βλέπω κάτι όνειρα” κι έγινε ότι έγινε. Και μετά μου έλεγαν από τη Minos, τι ανοησία κάναμε», είπε ο τραγουδιστής αναφερόμενος στα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και στη συνέχεια συμπλήρωσε «Μετάνιωσα που ξεκίνησα την καριέρα μου στα 17 μου. Άμα είσαι 17 και παίρνεις υπερβολικά λεφτά για την ηλικία σου και σε ξέρει όλη η Ελλάδα, αυτό δεν είναι για την ηλικία σου».

Σχετικά με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τη σχέση που έχουν πλέον, ο Τριαντάφυλλος ξεκαθάρισε: «Φυσικά και θα έγραφα ξανά τραγούδια στην Νατάσα Θεοδωρίδου, είναι φοβερή λαϊκή τραγουδίστρια. Εννοείται ότι έχουμε μιλήσει, είναι κομμάτι από την καριέρα μου, όπως κι εγώ είμαι κομμάτι από τη δική της, δεν αλλάζει αυτό, της έχω γράψει τέσσερις δίσκους».

Δείτε το σχετικό video:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Τριαντάφυλλος | «Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι κομμάτι από την καριέρα μου. Φυσικά και θα της ξαναέγραφα τραγούδια»!”

Leave a Reply