Το tralala.gr στη συνέντευξη τύπου των Σάκη Ρουβά, Στέλιου Ρόκκου & Έλενας Παπαρίζου… λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο Estate! (φωτορεπορτάζ)

Oct 16, 2019 No Comments by

Λίγο πριν την πρεμιέρα ενός πολλά υποσχόμενου σχήματος για τον φετινό χειμώνα, αυτό των Σάκη Ρουβά, Στέλιου Ρόκου και Έλενας Παπαρίζου, που θα ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους στο Estate, οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες παραχώρησαν μία συνέντευξη τύπου και το tralala.gr ήταν εκεί για να σου δώσει μία γεύση του τι να περιμένεις.

Οι τρεις καλλιτέχνες είναι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους. Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος γνωρίζονται χρόνια και συνεργάζονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η Έλενα Παπαρίζου, που επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στη νυχτερινή Αθήνα, είναι η νέα προσθήκη και οι δύο άντρες της παρέας την υποδέχτηκαν με πολύ χαρά.

Υπάρχει μεγάλη χημεία ανάμεσα στους τρεις καλλιτέχνες και αυτό φάνηκε όταν ήρθε η ώρα να μιλήσουν για την συνεργασία τους.

Ο Σάκης έδωσε ένα παράδειγμα μέσα από την οικογένεια του και είπε ότι τα πράγματα ισορρόπησαν στο σπίτι όταν ήρθε το τρίτο παιδί του στον κόσμο, έτσι λοιπόν και η Έλενα έφερε την ισορροπία στο σχήμα.

Ο Στέλιος, σε απόλυτα χιουμοριστκό κλίμα, είπε πως περνάει «χάλια» στις πρόβες, πως ο Σάκης είναι αυτός που έχει το περισσότερο χιούμορ αλλά είναι και αυτός που πάντα αργεί και παρόλο που ο ίδιος μένει στην Λήμνο είναι πάντα δέκα λεπτά πιο νωρίς από όλους στο μαγαζί.

Τέλος, η Έλενα δήλωσε ενθουσιασμένη, δεν νιώθει ότι μπήκε ανάμεσα σε μία παρέα αλλά πως έχουν δέσει όλοι μαζί, περνάνε καλά και το απολαμβάνουν. Δεν έχει επαναπαυτεί στην μακροχρόνια επιτυχία της και δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο.

Η πρεμιέρα του σχήματος είναι το Σάββατο 19/10 και οι τρεις καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να βάλουν φωτιά στις νύχτες του χειμώνα!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Το tralala.gr στη συνέντευξη τύπου των Σάκη Ρουβά, Στέλιου Ρόκκου & Έλενας Παπαρίζου… λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο Estate! (φωτορεπορτάζ)”

Leave a Reply