Το tralala.gr στη Συνέντευξη Τύπου της Τάμτα για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη φετινή Eurovision| φωτορεπορτάζ & δηλώσεις

Feb 08, 2019 No Comments by

«Θα χρησιμοποιήσω όλη μου την ενέργεια και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό φέτος στη Eurovision για να σας κάνω όλους υπερήφανους». Με αυτή τη δήλωση η Τάμτα μας έδωσε να καταλάβουμε πως η Κύπρος φέτος πάει με τους καλύτερους οιωνούς στη Eurovision του Τελ Αβίβ.

Στη συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε από τον ΡΙΚ η φετινή εκπρόσωπος της χώρας, μαζί με την δισκογραφική της εταιρία, Μinos EMI και την εταιρία management, Erodios.

Η pop τραγουδίστρια μίλησε στο tralala.gr λέγοντας πως το τραγούδι, Replay, θα κυκλοφορήσει μαζί με το βίντεο κλιπ στις 5 Μαρτίου και πως το κομμάτι θα είναι αρκετά πάνω στα στοιχεία της. Pop, ρυθμικό και σέξι.

«Είμαι υπερήφανη για την ομάδα μου που συνεργάζομαι χρόνια. Είμαι σταθερή και πιστή στις επιλογές μου. Ευχαριστώ την Κύπρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δεν το πιστεύω ούτε εγώ. Έχω καιρό να ενθουσιαστώ τόσο με πρότζεκτ».

Όπως μας αποκάλυψε στη σκηνή θα είναι 6 άτομα, δεν θα γίνει κάποια περιοδεία για πρόμο, πέρα από κάποιες εκπλήξεις και πως η κόρη της πέταξε από τη χαρά της όταν έμαθε για την απόφασή της. Η μαμά της πάλι έβαλε τα κλάματα από συγκίνηση.

Η Τάμτα είπε πως οι Eurofan της Ελλάδας και της Κύπρου τη στηρίζουν από τη συμμετοχή της στον Εθνικό Τελικό της Ελλάδας το 2007 και πως νιώθει ευγνώμων για την αγάπη που της δείχνουν φέτος.

Όσον αφορά τη χώρα καταγωγής της, την Γεωργία, μας είπε πως πιθανότατα θα πάει για το τραγούδι της και ότι έχει πάρει αρκετή θετική ενέργεια και στήριξη λόγω της συμμετοχής της στο X Factor κι ότι η κυπριακή αποστολή έχει συμφωνήσει πως θα αλληλοστηριχτεί με την αντίστοιχη της Γεωργίας στο κομμάτι του πρόμο.

Πολλοί από τους υποψήφιους για τη Γεωργία είχαν κριθεί από την Τάμτα στο X Factor της χώρας.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Το tralala.gr στη Συνέντευξη Τύπου της Τάμτα για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη φετινή Eurovision| φωτορεπορτάζ & δηλώσεις”

Leave a Reply