Το tralala.gr στην συνέντευξη τύπου του Νίκου Οικονομόπουλου… μία ανάσα πριν την πρεμιέρα του στο Κέντρο Αθηνών!

Oct 24, 2019 No Comments by

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη έναρξη των εμφανίσεων του για τρίτη χρονιά στο ανακαινισμένο Κέντρο Αθηνών, ο μοναδικός Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη τύπου στις κάμερες και στους δημοσιογράφους, στην όποια μίλησε για όλα.

Ευδιάθετος και ανανεωμένος, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε έτοιμος για την πρεμιέρα του και για να μετατρέψει για ακόμη μία χρονιά το Κέντρο Αθηνών στον απόλυτο προορισμό της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας.

Ιδιαίτερα επικοινωνιακός και πάντοτε ειλικρινής, ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής δε δίστασε να απαντήσει σε καμία ερώτηση αλλά και να κάνει δηλώσεις που συζητήθηκαν.

«Δεν ακούω ποτέ τα τραγούδια μου. Αν με ακούσω αλλάζω σταθμό», είπε χαρακτηρστικά ενώ συνέχισε σχολιάζοντας τη σχέση του με τη δημοσιότητα μετά από όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή… «Το μόνο πράγμα που με αγχώνει είναι οι κάμερες. Από το 2006 μέχρι σήμερα νιώθω σαν μωρό. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ».

Σε ερώτηση σχετικά με την συνέχιση της συνεργασίας του με το Κέντρο Αθηνών αλλά και τους ανθρώπους του, ο Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε «Αν το μαγαζί και οι άνθρωποι που συνεργάζεσαι είναι σωστοί, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγεις!»

Τι απαντά στους «σκληρούς» κριτές; «Είμαι πιο δύσκολος από όσους με κρίνουν άσχημα. Με κρίνω πιο άσχημα από εκείνους. Είμαι εγώ, ό,τι λέω το εννοώ και αναλαμβάνω την ευθύνη των λεγομένων και των πράξεων μου».

Λίγο μετά, ο Νίκος Οικονομόπουλος παραδέχθηκε πως έχει κάνει ψυχοθεραπεία κι έχει δουλέψει με τον εαυτό του αρκετά.

Σε ερώτηση σχετικά με το γιατί επέλεξε να εμφανίζεται μόνος στο Κέντρο Αθηνών, χωρίς να συνεργαστεί με κάποιο άλλο μεγάλο όνομα… απαντά «Έχω κάνει αρκετές συνεργασίες και έχω περάσει και πολύ καλά. Τώρα είμαι σε μία άλλη φάση ζωής».

Τέλος, ο καλλιτέχνης έκλεισε τη συνέντευξη στους δημοσιογράφους με αφοπλιστική ειλικρίνεια λέγοντας «Δεν υπάρχει «ταβάνι» για μένα. Θέλω μόνο να μπορώ να διατηρήσω αυτό που ονειρεύτηκα να κάνω».

Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων του Νίκου Οικονομόπουλου κατά τη διάρκεια του Press Event.

Είναι βέβαιο πως ο Νίκος Οικονομόπουλος διανύει μία από τις καλύτερες του περιόδους επαγγελματικά και αυτό φαίνεται!!

Μαζί του στο Κέντρο Αθηνών θα απολαμβάνουμε τη Josephine, τον Αναστάσιο Ράμμο , τους Otherview, την Ανδρομάχη και την Σιμέλα Χριστοπούλου.

Η πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών έχει προγραμματιστεί για απόψε, Παρασκευή 18/10, και η επιτυχία θεωρείται δεδομένη.

 

Ρεπορτάζ: Ελεάννα Καπάνταη 

Επιμέλεια: Αθανασία Βογιάρη

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Το tralala.gr στην συνέντευξη τύπου του Νίκου Οικονομόπουλου… μία ανάσα πριν την πρεμιέρα του στο Κέντρο Αθηνών!”

Leave a Reply