Το Tik Tok στον ρυθμό του! | Ο Βασίλης Οικονόμου μαγεύει» με τις επιτυχίες «Κατάλαβέ Το» και «Πάλι»

Oct 12, 2022 No Comments by

Ο Βασίλης Οικονόμου, ένας από τους πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά του βήματα και ξεσηκώνει τους χρήστες των social media με τις επιτυχίες του.

Τα τραγούδια του «Κατάλαβέ Το» και «Πάλι», που κυκλοφορούν από την Panik Platinum, έχουν ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και ειδικά στους χρήστες του Tik Tok, αφού τα έχουν κάνει viral, δημιουργώντας χιλιάδες βίντεο γι’ αυτές τις δυο επιτυχίες.

Το «Κατάλαβέ Το» είναι ένα ρυθμικό ερωτικό τραγούδι, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, το οποίο στο Tik Tok έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.000 videos, το hashtag έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια views, ενώ το τραγούδι έχει περισσότερα από 21 εκατομμύρια views στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. Μάλιστα, video με το «Κατάλαβέ Το» έχουν κάνει κι αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο της showbiz.

Το «Πάλι» είναι ένα λαϊκό και ρυθμικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, που έχει κατακτήσει τις καρδιές των χρηστών του Tik Tok, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να έχουν δημιουργηθεί πάνω από 1.500 videos, ενώ συνολικά έχει περισσότερα από 14 εκατομμύρια views.

Αυτή την περίοδο, ο Βασίλης Οικονόμου βρίσκεται σε συζητήσεις για τις χειμερινές εμφανίσεις του, ενώ παράλληλα ηχογραφεί το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα προκαλέσει αίσθηση.

Δείτε τα music videos των τραγουδιών:

«Κατάλαβέ Το»

«Πάλι»

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Το Tik Tok στον ρυθμό του! | Ο Βασίλης Οικονόμου μαγεύει» με τις επιτυχίες «Κατάλαβέ Το» και «Πάλι»”

Leave a Reply