«Το Ρεμπέτικο Του Παντρεμένου»| Ο Αγάθωνας ξαναχτυπά με νέο τραγούδι!

Dec 01, 2018 No Comments by

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για τον ρεμπέτη της Ελλάδος που ακούει στο όνομα Αγάθωνας. Όλοι γνωρίζουμε το βιογραφικό του, την πορεία του, το τι έχει προσφέρει στο Ελληνικό γνήσιο ρεμπέτικο τραγούδι, την ευθύτητα στον λόγο του, αλλά και τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ του.

Ακομπλεξάριστος σε όλα του. Οι παλαιοί τον γνωρίζουν πολύ καλά για το έργο του αλλά και οι νέοι που τον γνώρισαν έπειτα από την συμμετοχή του με τους Κoza Mostra στην Eurovision το 2013 τον αγκάλιασαν και τον ακολουθούν πιστά.

Τον Ιούνιο του 2018 μας γέμισε με απορίες λέγοντας μας σκληρές αλήθειες κυκλοφορώντας το τραγούδι »Αμάν Αμάν» μέσα από την νέα δισκογραφική του στέγη την Just Do It Production LTD σε στίχους και μουσική του Χαράλαμπου Χαλκίδη.

Σήμερα επιστρέφει ή μάλλον ξαναχτυπά αλλά με την άλλη πλευρά του χαρακτήρα του αυτήν του αυτοσαρκασμού, του χιούμορ του αλλά πάντα με μία δόση αλήθειας όπως συνηθίζει άλλωστε. Μας εκμυστηρεύεται με χιούμορ την ιστορία ενός αναποφάσιστου ρεμπέτη παντρεμένου που είναι όλο απορία αλλά στο τέλος παραδέχεται πως μεγάλο μέρος ευθύνης έχει και ο ίδιος. Χιούμορ, αυτοσαρκασμός αλλά και μια δόση αλήθειας στο νέο του τραγούδι με τίτλο »Το Ρεμπέτικο Του Παντρεμένου» σε στίχους του Αρίστου Φάνη και μουσική του Κυριάκου Γραμματικόπουλου και το οποίο κυκλοφορεί από την Just Do It Production LTD.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Το Ρεμπέτικο Του Παντρεμένου»| Ο Αγάθωνας ξαναχτυπά με νέο τραγούδι!”

Leave a Reply