Το ξέσπασμα του Πάνου Καλλίδη για τον Θέμη Αδαμαντίδη – Σε ποιο σχήμα πάει ο δεύτερος;

Nov 20, 2018 No Comments by

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση της αποχώρησης του Θέμη Αδαμαντίδη από το πολύ επιτυχημένο σχήμα του North Live Stage μεσούσης της σεζόν. Όπως ήταν φυσικό, αυτό προκάλεσε ντόμινο αντιδράσεων και εσπευσμένων κινήσεων από πλευράς των υπευθύνων του νυχτερινού κέντρο με σκοπό να αποφασιστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το μέλλον του σχήματος αλλά και των υπολοίπων συντελεστών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου ο Θέμης Αδαμαντίδης φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με το Fever, στο οποίο θα εμφανίζεται με την Πέγκυ Ζήνα και την Ελένη Βιτάλη! Βέβαια, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, τα τελευταία χρόνια, αν δεν τους δούμε να κάνουν πρεμιέρα, κρατάμε πάντα επιφυλάξεις, καθώς πολλά χαλάνε πριν την έναρξη ενός σχήματος, αλλά και μετά, όπως είδαμε!

Ο Πάνος Καλλίδης σε ανάρτησή του ξέσπασε και μίλησε με στεναχώρια για αυτό το δυσάρεστο γεγονός!

«Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθήνα κ Θέσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθως ο κυριος Αδαμαντιδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψη γιορτών χωρίς δουλειά κ χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού.

Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ηξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπεζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη…

Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματια να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!! Υ.Γ Ο ιδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε!!!».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Το ξέσπασμα του Πάνου Καλλίδη για τον Θέμη Αδαμαντίδη – Σε ποιο σχήμα πάει ο δεύτερος;”

Leave a Reply