Το νέο single «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» της Αλεξάνδρας Μπουνάτσα κυκλοφορεί!

Jun 23, 2021 No Comments by

H αγαπημένη Αλεξάνδρα Μπουνάτσα που την γνωρίσαμε από τις ερμηνείες της στο δημοφιλές συγκρότημα Les Au Revoir, μας παρουσιάζει την ξεχωριστή δημιουργική της πλευρά και μας ξανά συστήνεται με το τραγούδι «Ένα Γύρο Τον Κόσμο»!

Με το πρώτο της συνθετικό βήμα μας προτείνει ένα φωτεινό και χαρούμενο μουσικό ταξίδι που εκπέμπει ρυθμό και ενεργεία, εν αντίθεση και σε πείσμα των καιρών που ζήσαμε. Στην μελωδική της εξιστόρηση μας καλεί να αναζητήσουμε την έννοια του έρωτα μέσα από την χαρά που πηγάζει από πράγματα της καθημερινότητα μας. Όλα τα παραπάνω τα ντύνει αρμονικά με ήχους του κόσμου, έντονα κρουστά και πνευστά σε βαλκανικά ηχοχρώματα. Το «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» είναι για την Αλεξάνδρα Μπουνάτσα το πρώτο από μία σειρά τραγουδιών που κλείνουν μέσα τους εμπειρίες ζωής των τελευταίων χρόνων.

Στο μουσικό βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι την ακολουθούμε σε ένα οδοιπορικό που εκτυλίσσεται σε όμορφες γωνίες της χώρας μας. Εκεί η Αλεξάνδρα έχει μια απρόσμενη συνάντηση, μια νέα φιλία γεννιέται, μια εγκαταλελειμμένη ψύχη βρίσκει σπιτικό και με αυτό τον μοναδικό τρόπο ελπίζει να ευαισθητοποιήσει όλους εμάς στο μεγάλο πρόβλημα της εγκατάλειψης των κατοικίδιων ζώων!
Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα με το πρώτο της single «Ένα Γύρο Τον Κόσμο», θα συντροφεύσει μελωδικά όλα τα καλοκαιρινά μας μουσικά ταξίδια, θέτοντας μας παράλληλα μερικά ερωτήματα:

Εσένα, ποιος είναι ο κόσμος σου;
Εσύ, για ποιο λόγο θα έκανες ένα γύρο τον κόσμο;
Έχεις τον χάρτη… σου λείπει η πυξίδα;”
Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρες το αμάξι και όπου σε βγάλει;

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Το νέο single «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» της Αλεξάνδρας Μπουνάτσα κυκλοφορεί!”

Leave a Reply