Τι κάνει ο STAN Aντιπαριώτης στη Βουλγαρία;

Feb 04, 2020 No Comments by

Στη γειτονική Βουλγαρία ταξίδεψε ο STAN Aντιπαριώτης, πριν από λίγες μέρες. Αφορμή στάθηκαν τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του νέου του κομματιού «Φταίει»!

Κατά την παραμονή του στη γειτονική χώρα παραχώρησε συνέντευξη στη διασημότερη και ίσως μακροβιότερη τηλεοπτική εκπομπή, το «Slavi’s show» που μετρά πάνω από 20 χρόνια στη βουλγάρικη βραδινή τηλεοπτική ζώνη. Ο STAN Αντιπαριώτης, αφού τραγούδησε ζωντανά το αγαπημένο «Τώρα Λείπω», παραδέχτηκε στη συνέντευξή του ότι του αρέσει πολύ η Βουλγαρία, ότι την επισκέπτεται συχνά και μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει εμπνευστεί κάποια από τα κομμάτια του βρισκόμενος σε αυτή. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «Η μουσική συνδέει τους λαούς. Όπου κι αν πάω στα Βαλκάνια, νιώθω σαν να είμαι στην πατρίδα μου».

Προσκεκλημένος ήταν και σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια στη δισκογραφία της σταρ της Βουλγαρίας, Maria, όπου και ερμήνευσαν μαζί το ντουέτο τους που τραγουδήθηκε στα ελληνικά και τα βουλγαρικά με τίτλο «Με Στεναχωρεί – Stradam» και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία!

Οι σχέσεις του τραγουδιστή και δημιουργού με τη γειτονική χώρα, άλλωστε είναι γνωστές και μετρούν χρόνια. Ο Stan Αντιπαριώτης ανταπέδωσε  την αγάπη των γειτόνων και επέλεξε τη Βουλγαρία για τα γυρίσματα των κομματιών του «Ζηλεύω που σ’έχει», «Χτύπα», «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω» και «Με Στεναχωρεί – Stradam»…Και τώρα, για το βίντεο κλιπ του «Φταίει», το οποίο θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από την Panik Records και την Icon Music Records.

Σε στίχο και μουσική του ίδιου με τον Στέλιο Λεγάκη, το video clip του «Φταίει», εμπλουτισμένο με εικόνες από τη γειτονική χώρα… έρχεται σύντομα!

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Τι κάνει ο STAN Aντιπαριώτης στη Βουλγαρία;”

Leave a Reply