Τα «Σαββατοκύριακα» του Κώστα Δόξα σε πορεία προς την κορυφή!

Nov 15, 2018 No Comments by

Ο Κώστας Δόξας όπως φαίνεται το έχει πάρει «σερί» τα τελευταία χρόνια και παρουσιάζει μόνο επιτυχίες και κανείς δεν τον σταματά!

Ένας πολυπράγμων άνθρωπος, ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης, έχει βρει, όπως όλα δείχνουν, τη μυστική συνταγή και μας την παρουσιάζει για ακόμα μια φορά μέσα από το τραγούδι «Σαββατοκύριακα» που κυκλοφόρησε πριν από 2 μήνες.

Μέσα σε αυτούς τους 2 μήνες η αγάπη του κόσμου υπήρξε μεγάλη και αγκάλιασε το τραγούδι από την πρώτη κιόλας στιγμή, φτάνοντάς να γίνει η πρώτη επιλογή σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας και σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά όλες τις ημέρες της εβδομάδας και όχι μόνο τα «Σαββατοκύριακα». Έτσι και με αυτή τη σταθερότητα του χάρισε 2 εκατομμύρια προβολές σε διάστημα δύο μόλις μηνών από την κυκλοφορία του.

Τα «Σαββατοκύριακα» είναι μια μπαλάντα που γράφτηκε από το Γιάννη Φρασέρη και το Βασίλη Γιαννόπουλο και έντυσε με εικόνα ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Ένα τραγούδι που μας ταξιδεύει σε έρωτες ανεκπλήρωτους, σε έρωτες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στη ψυχή μας, σε έρωτες που προλάβαμε μόνο για λίγο να ζήσουμε και θα θέλαμε παραπάνω!

«Κι όσο περνάνε οι μέρες…κι όσο περνάνε οι ώρες δεν θέλω άνθρωπο να δω κανένα. Σαββατοκύριακα νεκρά χωρίς εσένα».

Ο Κώστας και τον φετινό χειμώνα τις Πέμπτες συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του στο «Passepartout» ενώ τις υπόλοιπες μέρες παρουσιάζει το μοναδικό του πρόγραμμα σε κλαμπ στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Τα «Σαββατοκύριακα» του Κώστα Δόξα σε πορεία προς την κορυφή!”

Leave a Reply