Τάμτα & Mente Fuerte “παγώνουν” τον χρόνο στο ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ τους «Δεν Είσαι Εδώ»

Oct 22, 2020 No Comments by

Έχοντας στο ενεργητικό τους δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2019 (“Senorita” & “Caliente”), σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις ψηφιακών πωλήσεων της IFPI αλλά και το Year-End Chart του YouTube, οι κορυφαίοι στο είδος τους Τάμτα & Mente Fuerte ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση!

Το super fresh ρυθμικό και ταυτόχρονα μελαγχολικό «Δεν Είσαι Εδώ» βρίσκεται από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του στις κορυφαίες θέσεις των editorial playlist του Spotify (New Music Friday, Hot Greek Rap, Greek Pop) και ξεχωρίζει ήδη και στο ραδιοφωνικό airplay.

Στο music video του τραγουδιού, τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Alexander Stamatiadis, παρακολουθούμε την Τάμτα και τον Mente Fuerte ως ένα χωρισμένο ζευγάρι σε ένα party στο οποίο ο χρόνος «παγώνει» μαγικά γύρω τους, όταν τα βλέμματα των δύο αντικρίζονται.

 

Η Τάμτα μέσα από τα backstages των γυρισμάτων του νέου της video clip μιλά αποκλειστικά στο tralala.gr για τη νέα της επιτυχία!

«Το “Δεν είσαι εδώ” είναι ένα μελαγχολικό τραγούδι που μιλάει για την μάχη του εγωισμού και του μυαλού ενάντια της καρδιάς σε μια σχέση. Η πρόταση για την συνεργασία ήρθε πριν από αρκετούς μήνες από τον Mente Fuerte όταν βρεθήκαμε τυχαία σε ένα studio. Ακούσαμε το τραγούδι με την ομάδα μου και δεχτήκαμε με μεγάλο ενθουσιασμό», αποκαλύπτει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Σήμερα κυκλοφορεί και το video clip του “Δεν είσαι εδώ”. Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα nightclub. Χρησιμοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα τεχνική η τεχνική του time freeze με την οποία δραματοποιείται η “απόσταση” ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που αν και βρίσκονται στον ίδιο χώρο τραγουδάνε “Δεν είσαι εδώ”… Είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα και ελπίζω να σας αρέσει όσο και σε εμάς!», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Το «Δεν είσαι εδώ» είναι το πρώτο ελληνόφωνο τραγούδι που κυκλοφορεί μετά το αγγλόφωνο EP που φέρει τον τίτλο “Awake”. Το Awake που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι που μας πέρασε αποτελεί μια δουλειά για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι. Μετά το “Sex with your ex”, το “Yala” και το “silence”, φιλοδοξούμε να οπτικοποιήσουμε και άλλα τραγούδια από το EP».

Απολαύστε το…

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Τάμτα & Mente Fuerte “παγώνουν” τον χρόνο στο ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ τους «Δεν Είσαι Εδώ»”

Leave a Reply