«Σώμα Δανεικό» | Το νέο τραγούδι του Μίλτος Χαρόβας κυκλοφόρησε

Sep 05, 2023 No Comments by

Ο Μίλτος Χαρόβας, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της νεότερης γενιάς καλλιτεχνών, κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το «Σώμα Δανεικό» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ο Μίλτος Χαρόβας είναι ένα «φρέσκο» και λαμπερό πρόσωπο με έμφυτο ταλέντο, το οποίο η Panik συστήνει δισκογραφικά στο κοινό, όπως κάνει εδώ και 12 χρόνια αναδεικνύοντας και στηρίζοντας τα νέα ταλέντα.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, που ξεχώρισε για τις εξαιρετικές του ερμηνείες κι εμφανίσεις στο «X Factor», βρίσκεται αυτή την περίοδο δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα, καθώς συμμετέχει στη μεγάλη και άκρως επιτυχημένη περιοδεία της «Reborn Tour» που είναι σε εξέλιξη. Νωρίτερα, έδειξε και τις υποκριτικές του ικανότητες, παίζοντας στη σειρά «Η Γη Της Ελιάς», μετά από πρόταση που του έκανε on air ο Ανδρέας Γεωργίου.

Στο δισκογραφικό του ντεμπούτο, ο Μίλτος Χαρόβας μοιράζεται μαζί μας ένα pop ερωτικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Barrice. Με την εξαιρετική φωνή και τη δημιουργική ορμή του, ο Μίλτος Χαρόβας μας βάζει στον μουσικό του κόσμο, δείχνοντας πως είναι ένας next generation καλλιτέχνης που θα αγαπηθεί πολύ!

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Σώμα Δανεικό» | Το νέο τραγούδι του Μίλτος Χαρόβας κυκλοφόρησε”

Leave a Reply