Συνέντευξη | Kings: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι θρύλος της Ελληνικής μουσικής!»

Apr 18, 2019 No Comments by

Μια περίοδος γεμάτη και δημιουργική για το συγκρότημα Kings… νέο τραγούδι, όμορφες συνεργασίες και liveεμφανίσεις! Η αρχισυντάκτρια του Tralala.gr Σοφία Μπεκιάρη συναντήθηκε μαζί τους στην φωτογράφιση για την αφίσα του σχήματος όπου θα βρίσκονται στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη και του Χρήστου Μενιδιάτη και μπορείτε να τους απολαύσετε!

Καλησπέρα παιδιά… Πως είστε, σε τι φάση σας πετυχαίνω;

Είμαστε πολύ καλά! Έρχονται πολλά ωραία πράγματα. Αρχικά έρχεται νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ με τον σπουδαίο Θέμη Αδαμαντίδη με τίτλο «Ο Βασιλιάς». Περάσαμε ωραία και αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι από το πρώτο άκουσμα! Επίσης ετοιμαζόμαστε για τις εμφανίσεις μας στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη και του Χρήστου Μενιδιάτη! Και στη συνέχεια βέβαια έρχεται και η καλοκαιρινή μας περιοδεία.

Πως είναι να συνεργάζεσαι στο στούντιο με τον Θέμη Αδαμαντίδη;

Γιάννης: Κάθε συνεργασία είναι ξεχωριστή! Ο Θέμης είναι θρύλος της ελληνικής μουσικής. Είναι αγαθή ψυχή, καλοσυνάτος και μας έχει εντυπωσιάσει το ότι είναι εύθυμος και καλός άνθρωπος.

Εμμανουέλα: Δεν υπάρχουν πολλοί σαν τον Θέμη, έχει αγνότητα μικρού παιδιού και ακούει και τους νέους καλλιτέχνες και τις νέες ιδέες. Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία.

Γιάννη τι ήταν αυτό που σας έκανε να επιλέξετε την Εμμανουέλα για τους Kings;

Θα σου είμαι απόλυτα ειλικρινής! Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός με την Εμμανουέλα όμως σύντομα άλλαξα γνώμη. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζω στον χώρο που δουλεύουν τόσο πολύ, αγαπά αυτό που κάνει και προέρχεται από μια καλή οικογένεια! Πλέον δεν έχω καμία επιφύλαξη, με την Εμμανουέλα οι Kingsθα μεγαλουργήσουν. Η μεταμόρφωσή της είναι ριζική γιατί δουλεύει σκληρά.

Εσένα Εμμανουέλα τι ήταν αυτό που σε έκανε να δεχθείς να μπεις στην παρέα των Kings;

Ήταν όνειρο μου να μπω σε ένα Popgroup. Είναι δύσκολο το Popστην Ελλάδα και με τα παιδιά ταιριάξαμε από την αρχή. Δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλη ομάδα. Είναι σαν οικογένεια. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Μου άλλαξαν τη ζωή και νιώθω τρομερή εξέλιξη μέσα σε αυτό το διάστημα!

kings

Θέλετε να έχετε σταθερές συνεργασίες, πιστεύετε στην ομάδα;

Γιάννης: Εννοείται αυτό, έτσι λειτουργούμε! Και εδώ θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στους συνεργάτες μας, την Βάσω Σαμαρτζή, τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο, τον Δημήτρη Μπέρη γιατί είναι πάντα δίπλα μας.

Εμμανουέλα: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Έχουμε τις ίδιες απόψεις με τα παιδιά. Είμαστε φίλοι, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά.

Τι να ευχηθούμε στουςKings για το μέλλον;

Γιάννης: Είναι δύσκολη η εποχή που ζούμε αλλά εύχομαι να ζήσει η Εμμανουέλα την επιτυχία των τραγουδιών μας. Την αγάπη και την αποδοχή που έχουμε γνωρίζει ως Kingsόλα αυτά τα χρόνια.

Εμμανουέλα: Τα θέλω όλα, να τα ζήσω με χαρά! Δεν μπορώ να εγκλωβίσω τα όνειρά μου. Θέλω καινούργια πράγματα κι εκπλήξεις… είμαι έτοιμη!

kings

Συνέντευξη: Σοφία Μπεκιάρη

Φωτογραφίες: byRon

Απομαγνητοφώνηση: Μιχάλης Οικονομάκος

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Συνέντευξη | Kings: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι θρύλος της Ελληνικής μουσικής!»”

Leave a Reply