Συνέντευξη | Χρήστος Χολίδης: Δεν έγινα καλλιτέχνης για να αλλάξω χαρακτήρα και δεν πρόκειται να το κάνω!

May 28, 2019 No Comments by

Χρήστος Χολίδης … ένας καλλιτέχνης που τον χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και η ευθύτητα του λόγου του! Όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει πως ανήκει στην κατηγορία αυτών των ανθρώπων που παραμένουν σταθεροί στα πιστεύω τους ενώ η πειθαρχία και ο σεβασμός αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι τους!

Αυτή την περίοδο ο Χρήστος Χολίδης έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται δημιουργικός… ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Frangelico, παρουσίασε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Αν Ακόμα μ΄ Αγαπάς» και παράλληλα ετοιμάζει το νέο του άλμπουμ!

Όλα τα παραπάνω ήταν μερικοί από τους λόγους που ο Χρήστος Χολίδης συναντήθηκε με την αρχισυντάκτρια του Tralala.grΣοφία Μπεκιάρη… τους υπόλοιπους μπορείτε να τους διαβάσετε αμέσως τώρα!

xristos xolidis

Χρήστο μου καλησπέρα! Χαίρομαι που σε συναντώ και κάνουμε αυτή την συνέντευξη διότι είσαι ένας καλλιτέχνης που επιλέγει να μην μιλά συχνά και αυτό έχει ενδιαφέρον.

Η αλήθεια είναι πως σε σένα χαίρομαι πάντα να μιλάω!

Οφείλω να πω πως έχω απέναντί μου έναν άνθρωπο που είναι πάντα ο εαυτός του και δεν αλλάζει εύκολα τα πιστεύω του.

Θα μοιραστώ μαζί σου κάτι που αντιλήφθηκα κάποια χρόνια πριν, μετά από μια συνεργασία που είχα κάνει. Δυστυχώς στη δουλειά μας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολλά επαγγελματικά κόμπλεξ! Όταν λοιπόν το συνειδητοποίησα αυτό, έκανα ένα restartκαι αποδέχθηκα ότι ο κάθε καλλιτέχνης τραβά τον δικό του δρόμο, με τον δικό του τρόπο. Ο δικό μου ο δρόμος λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτός που γνωρίζεις. Είμαι ένας αθλητής που «βρέθηκε» σε αυτό το χώρο αλλά τον αγάπησε πολύ. Δεν άλλαξα ποτέ τη συμπεριφορά μου και παρέμεινα σοβαρός. Είναι γεγονός πως δεν τους αγαπώ όλους από την αρχή αλλά αν δω γνωρίζοντας κάποιους ανθρώπους ότι αξίζουν να τους αγαπήσω… τους αγαπώ μέχρι θάνατον!

Το εκπέμπεις αυτό, φαίνεσαι πολύ καθαρός και ντόμπρος σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας!

Η αλήθεια είναι πως ένας άνθρωπος που δεν με ξέρει, αν με δει μια – δυο φορές θα πει ότι είμαι σνομπ, υπερβολικά σοβαρός ή ότι δεν δίνω σημασία. Αυτό πλέον το ‘χω αποδεχθεί, έτσι λειτουργώ. Δεν μπορώ να γνωρίσω έναν άγνωστο άνθρωπο και να του πω «σ’ αγαπώ», θα είναι εντελώς ψεύτικο. Επειδή κάνω ένα επάγγελμα που προσφέρει μια αναγνωρισιμότητα, πρέπει να αγαπάω όλους όσους συναντώ;;; Αγαπώ αυτούς που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν, την οικογένεια και τους ανθρώπους μου. Όταν όμως με γνωρίσει κάποιος καλύτερα αλλάζει εντελώς γνώμη απλά στην αρχή κρατάω πάντα μια επιφύλαξη γιατί την έχω πατήσει άπειρες φορές.

Ένιωσες ποτέ να πιέζεσαι να λειτουργήσεις διαφορετικά από την αλήθεια σου;

Εγώ κάνω πάντα του κεφαλιού μου (γέλια)! Δεν έγινα καλλιτέχνης για να αλλάξω χαρακτήρα και δεν πρόκειται να το κάνω. Έχω αποδεχθεί αυτό που είμαι και κανείς δεν έχει να πει τίποτα κακό για μένα. Ξεκίνησα από το μηδέν, κάτω από το βαρέλι… το τρύπησα και σιγά σιγά έχω φτάσει εδώ που είμαι σήμερα. Όλα οφείλονται στον κόσμο και στην αγάπη του! Ότι και να μου έχουν προτείνει, δεν μπορώ να αλλάξω γιατί είναι ο χαρακτήρας μου έτσι. Σέβομαι όλο τον κόσμο όμως είμαι σοβαρός απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω καλά. Στο σπίτι μου με τους φίλους μου είμαι τελείως διαφορετικός.

Ο αθλητισμός τι ρόλο έπαιξε στο να υιοθετήσεις αυτό τον τρόπο σκέψης;

O αθλητισμός είναι το άλφα και το ωμέγα για να «χτίσεις» την προσωπικότητα ενός ανθρώπου, ενός αυριανού ενήλικα που θα έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του. Μαθαίνεις να έχεις πειθαρχεία, ομαδικότητα, σεβασμό… όλα αυτά τα αποκτάς μέσα από τον αθλητισμό και κυρίως τον ομαδικό αθλητισμό.

Η νύχτα είναι ένας περίεργος χώρος. Η πειθαρχεία που έχεις υιοθετήσει λόγω του αθλητισμού, πόσο σε βοήθησε στο να ανταπεξέλθεις σε αυτή;

Ισχύει αυτό που λες αλλά σίγουρα έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Η νύχτα είναι περίεργη, αλλά αν δεν θες να μπλέξεις, θα βρεις τον τρόπο να μην μπλέξεις. Από μικρός θυμάμαι ότι δεν ήθελα να στεναχωρώ τους γονείς μου, είχα πάντα αυτό στο μυαλό μου! Επένδυσα πάνω στην πειθαρχεία και δεν φοβάμαι την δουλειά καθόλου.

Ανασφάλειες έχεις;

Όχι, στο λέω με το χέρι στην καρδιά! Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει τη δουλειά του με τον δικό του τρόπο, αν είχα ανασφάλειες θα ζήλευα τους συναδέλφους μου. Προσπαθώ να κρατηθώ σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο και δεν κοιτάζω τι κάνει ο καθένας αριστερά και δεξιά. Δουλεύω πάρα πολύ, με συνέπεια και πιστεύω σε αυτό που κάνω. Όταν λειτουργείς έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις ανασφάλειες διότι μόνο πίσω μπορεί να σε πάει κάτι τέτοιο!

Όλα αυτά τα χρόνια που κάνεις αυτή τη δουλειά, ανταγωνισμό βίωσες;

Θεμιτός ανταγωνισμός πρέπει να υπάρχει για να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Όταν ακόμη ασχολούμουν με τον αθλητισμό, συνέβαινε κάτι αντίστοιχο. Στη θέση που έπαιζα, υπήρχαν κι άλλοι παίκτες κι εγώ προπονούμουν συνέχεια ώστε να βελτιωθώ και να εξελιχθώ. Και στο τραγούδι έτσι λειτουργώ, υπάρχει ανταγωνισμός αλλά όχι επί τούτου… σε λογικά πλαίσια θα έλεγα που σε κάνει καλύτερο.

Δύσκολες στιγμές έχεις περάσει στο επάγγελμα αυτό;

Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω περάσει δύσκολες στιγμές στο τραγούδι. Το έβλεπα λίγο πιο ρομαντικά, δεν κοιτούσα ποτέ να ξεπεράσω κάποιον συνάδελφο… αν παρουσίαζα κάτι που άρεσε στον κόσμο και πήγαινε καλά, όλα οκ. Αν πάλι όχι, δεν έγινε τίποτα… δεν στόχευα ποτέ στο να αναδειχθώ καλύτερος από κάποιον άλλο.

Ίσως να είναι και αυτή σου η στάση που σε βοήθησε στο να μην αντιμετωπίσεις δυσκολίες και στο να σου έρθουν όμορφα τα πράγματα στην καριέρα σου;

Τον κόσμο δεν μπορείς να τον κοροϊδεύεις, κι αν στην αρχή τα καταφέρεις δεν θα κρατήσει για πολύ. Εγώ απασχολώ τον κόσμο λόγω της δουλειάς μου περίπου έντεκα χρόνια, αν παρουσίαζα κάτι ψεύτικο… ο κόσμος σε ένα – δύο χρόνια θα το έβλεπε αυτό και θα με απέρριπτε. Είμαι πολύ coolσαν άνθρωπος! Σέβομαι τον κόσμο στον οποίο απευθύνομαι και νομίζω ότι έχω χτίσει μια όμορφη σχέση μαζί του. Προσέχω από τα τραγούδια μου και τα προγράμματά μου, μέχρι και τα ρούχα που θα φορέσω όταν θα βγω να τραγουδήσω, όλα παίζουν το ρόλο τους. Αν τα πράγματα μου ήρθαν όμορφα, είναι γιατί δουλεύω πολύ και δεν προσποιούμαι.

Όντως υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξει ένας καλλιτέχνης, εκτός από τα τραγούδια του, αν θέλει να παρουσιάσει κάτι ολοκληρωμένο στο κοινό. Τελικά είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά;

Φυσικά, τα πάντα πρέπει να προσέξεις. Αν είσαι προβεβλημένος άνθρωπος, πρέπει να ξέρεις να συμπεριφέρεσαι σωστά. Δεν βρίζουμε μέσα στ’ αμάξι, δεν πλακωνόμαστε στο δρόμο, φερόμαστε όμορφα στον φούρναρη, στον ψιλικατζή… εγώ μιλάω σε όλους στον πληθυντικό. Ο καθένας μας πρέπει να δείξει σεβασμό στον κόσμο αν θέλει αυτό τον σεβασμό να τον εκλάβει πίσω.

Είσαι προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο επιλέγεις τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι;

Είμαι πολύ προσεκτικός! Θέλω τα άτομα με τα οποία συνεργάζομαι να αντιπροσωπεύουν τις ίδιες αρχές κι αξίες που έχω κι εγώ στο μυαλό μου, αν δεν βρω τέτοια άτομα… προτιμώ να μείνω μόνος, ειλικρινά σου μιλάω.

Πόσο εύκολο είναι να έχει αυτό τον έλεγχο ένας καλλιτέχνης;

Δεν είναι καθόλου εύκολο αντιθέτως είναι πάρα πολύ δύσκολο και δεν υπάρχει συνταγή σε αυτό. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η ποιότητα των σχέσεων στην διάρκεια τους στο χρόνο φαίνεται. Δεν αλλάζω εύκολα συνεργάτες, για να αλλάξω συνεργάτες πρέπει να γίνει κάτι πολύ άσχημο.

Εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους;

Δυστυχώς, ναι!

Μετά από όσα έχουμε συζητήσει, θα έλεγα ότι έγινες λίγο πιο επιλεκτικός πια.

Κι αυτό το ‘χω αναλύσει λίγο μέσα μου. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους, τώρα αν αυτοί το εκμεταλλευτούν για τους δικούς τους λόγους… δεν φέρω ευθύνη εγώ. Συνήθως μέχρι σήμερα έριχνα το φταίξιμο πάνω μου, τώρα το έχω αντιστρέψει μέσα μου.

Χρήστος Χολίδης

Σε βλέπω πιο καλά από ποτέ με τον εαυτό σου.

Αυτό ως ένα βαθμό έχει να κάνει και με την ηλικία γιατί όσο είσαι μικρός, βράζει το αίμα σου και παίρνεις αποφάσεις πιο αβίαστα. Αν κάτι πάει λάθος, εύκολα ρίχνεις το φταίξιμο αλλού κι όχι στις λάθος επιλογές σου. Έφαγα τα χαστούκια μου και τώρα που έχω λίγο μεγαλώσει, έβαλα μυαλό. Κατάλαβα ότι αυτό το ταξίδι, πρέπει να το κάνω όπως θέλω εγώ να το κάνω. Έχω χαλαρώσει και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό το καταλαβαίνει κι ο κόσμος. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω ανθρώπους που θα με ακολουθούν και θα ακούνε τα τραγούδια μου, δεν πίστευα ότι θα φτάσω σ’ αυτό το σημείο. Το απολαμβάνω και με κάνει να θέλω να δίνω όλο και περισσότερα στον κόσμο. Γι’ αυτό κι αποφάσισα όλες αυτές τι εμπειρίες μου να τις «παρουσιάζω» στα τραγούδια μου και στα videoclipsμου. Πάντα σε συνεργασία με την εταιρία μου, αποφασίζουμε για το τι θα κυκλοφορήσω αρκεί να με εκφράζει. Ευτυχώς έχω βρει και τον Αλέξη Κωνσταντινίδη που καταλαβαίνει την «τρέλα» μου και ξέρει τι θέλω να θυμάται αύριο – μεθαύριο ο κόσμος από μένα.

Είσαι ένας καλλιτέχνης που το έχει καταφέρει αυτό, βάζεις τη δική σου σφραγίδα στα πράγματα!

Κάνω τα πάντα με τον τρόπο μου, αυτός είμαι.

Τα τραγούδια που επιλέγεις να κυκλοφορείς φέρουν την δική σου προσωπική ταυτότητα… προσπαθείς να μην ακολουθείς «συνταγές» άλλων.

Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τα βιώματά και την καταγωγή μου. Όταν ακούω κάτι το επεξεργάζομαι αρκετά, λέω την γνώμη μου και πρέπει να βάλω τη φωνή μου σε αυτό για να καταλάβω αν τελικά μου ταιριάζει. Στην ουσία είμαι μόνος, δεν έχω κάποιον άνθρωπο μαζί μου, κάποιον επιχειρηματία που να επενδύσει και να στήσει πάνω μου ένα μαγαζί. Εκτός βέβαια από την εταιρία μου και τον παραγωγό μου, τον Νεκτάριο Κόκκινο. Όμως όσες φορές έχω δώσει τα χέρια για να κάνω μια συνεργασία, ήμουν εκεί βράχος. Λέω ότι θα κάνω τρία πράγματα και πάντα κάνω έξι, τα διπλάσια.

Μόλις κυκλοφόρησες ένα πάρα πολύ ωραίο καινούριο τραγούδι με τίτλο «Αν ακόμα μ’ αγαπάς» που συνοδεύεται κι από ένα εξίσου δυνατόvideoclip. Είναι Χρήστος Χολίδης αυτό το κομμάτι!!!

Ναι, όντως! Καθίσαμε με τον Βασίλη Γαβριηλίδη, τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα κι αφού το ακούσαμε με τη φωνή μου του είπα: «πρέπει να το βγάλουμε». Με τον Βασίλη συνεργαστήκαμε και στο προηγούμενο τραγούδι μου, το «Ποιος σε κρατάει» που ήταν σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου. Αυτή τη φορά, στο «Αν ακόμα μ’ αγαπάς», τους στίχους υπογράφει η Αγγελική Μακρυνιώτη με την οποία δεν είχαμε ξανασυνεργαστεί, έκανε εξαιρετική δουλειά! Θέλησα λοιπόν να επενδύσω και στην εικόνα του διότι σκέφτηκα ότι είτε θέλουν τα ραδιόφωνα να το παίξουν, είτε όχι… τουλάχιστον θα μπορούν να το ακούσουν στο YouTubeαν τους αρέσει.

Και είδαμε λοιπόν ένα πραγματικά εντυπωσιακό videoclip. Πως προέκυψε η ιδέα;

Την ιδέα του videoclipτην είχα φυλαγμένη στο κεφάλι μου από το 2011 που είχα πάει σε μια συναυλία στην Ολλανδία να δω τονRobbieWilliams. Εκεί είδα κάτι παρόμοιο με μια σκακιέρα κι ήταν υπερθέαμα. Μετά από πέντε χρόνια, σκέφτηκα να υλοποιήσουμε την ιδέα στο «Έλεγα» που είχα κυκλοφορήσει τότε αλλά ήταν υψηλό το κόστος και το ξανασκέφτηκα (γέλια). Αυτή τη φορά όμως είπα θα το κάνω. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Γιάννη Καραγιάννη που έχει τα KappaStudiosγια την παραχώρηση. Η υλοποίηση ήταν δύσκολη, παρήγγειλα μια σκακιέρα ξύλινη με κομμάτια άσπρα και μαύρα, και την βάλαμε σε ένα studioεξακόσια τετραγωνικά. Επειδή τα χρώματα όμως στο χώρο ήταν από άλλες εκπομπές που είχαν χρησιμοποιήσει το studioκαι δεν φαινόταν ωραία τα πλάνα πήγα ο ίδιος και αγόρασα χρώματα και έκατσα και το έβαψα μόνος μου. Ήθελα να ξέρω ότι και χάλια να βγει, θα ευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο εγώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πώς βγήκε!

Φαίνεται η δουλειά που κάνατε!

Ακόμη και να μην αρέσει σε κάποιους, θέλω να εκτιμηθεί η προσπάθειά μου τουλάχιστον (γέλια)! Κουράστηκα πολύ ενάμιση μήνα γιατί επιμελήθηκα φώτα, εξοπλισμό… τα πάντα, ασχολήθηκα ακόμη και με τα κοστούμια. Πολλά από αυτά προσπάθησα να τα φτιάξω εξ’ ολοκλήρου όμως καθοριστικό ρόλο έπαιξε η στυλίστριά μου, η Άννα Ζιαζιά, έκανε μαγικά! Εμπιστεύτηκα μία νέα χορογράφο, τη Δήμητρα Γεωργίου την οποία ευχαριστώ, βρήκε τριάντα δύο χορευτές, ετοίμασαν τις χορογραφίες και ήρθαν στο studio.

Είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα;

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος! (γέλια) Είμαι πόντιος, ξερό κεφάλι… αν βάλω κάτι στο μυαλό μου, δεν μου το βγάζεις ο κόσμος να χαλάσει. Βγήκε όπως ακριβώς ήθελα να το παρουσιάσω! Κάποια στιγμή φαντάσου είδαμε ότι τα έξοδα είχαν ξεφύγει αλλά αφού μπήκαμε στο χορό, χορέψαμε.

Ετοιμάζεις όμως ακόμη δύο καινούρια τραγούδια / επανεκτελέσεις, οπτικοποιημένα.

Στα επόμενα βήματα, με το ξερό μου το κεφάλι – όπως ξαναείπα – , έχω πει ότι θα επενδύσω στα τραγούδια μου. Δεν θα το κάνω όμως με γνώμονα αν θα αρέσουν στα ραδιόφωνα μιας και ακόμα δεν έχω καταφέρει να καταλάβω πως λειτουργεί όλο αυτό! Έχω λοιπόν δύο τσιφτετέλια που έχω κάνει επανεκτελέσεις και που δεν θα τα γνωρίζεις όταν τα ακούσεις. Θέλω να τα κυκλοφορήσω, να τα ακούσει ο κόσμος και να τους δώσω και εικόνα. Το ένα τραγούδι λέγεται «Πάλι στο σπίτι μου χαράματα» και είναι μια επανεκτέλεση σε ένα τραγούδι του Γιώργου Κοινούση που είχε κυκλοφορήσει το 1975. Το «πειράξαμε» λίγο, το κάναμε πιο «Χολίδης» με την πολύτιμη βοήθεια του Παναγιώτη Μπρακούλια που έκανε την ενορχήστρωση. Η δεύτερη επανεκτέλεση είναι το τραγούδι «Μάτια μου όμορφα» του Αντώνη Καρδαμίλη. Για να δώσουμε εικόνα, πήγαμε σε έναν από τους αγαπημένους μου προορισμούς, το Κάιρο, και κάναμε γυρίσματα στις πυραμίδες αλλά και σε κάθε σοκάκι, σε κάθε στενό!

Αναρωτιέμαι ποια είναι η αντίδραση της εταιρίας σου, της Minos EMI σε όλες αυτές τις «τρελές» ιδέες που έχεις;

Με έχουν καταλάβει πια, ξέρουν ότι είμαι κύριος στο λόγο μου. Ξέρουν επίσης πώς αν μου προτείνουν κάτι και τους πω «όχι», θα το τεκμηριώσω κιόλας. Ότι θέλω να πω, το λέω… δεν ψάχνουν να με βρουν. Πιστεύω πως χαίρονται, με στηρίζουν όσο μπορούν αλλά καταλαβαίνω πως ορισμένες ιδέες που έχω είναι δύσκολες στο να πραγματοποιηθούν για πολλούς λόγους. Άρα, γι’ αυτό το λόγο, αναλαμβάνω εγώ εξολοκλήρου το να τις φέρω εις πέρας. Απλά εμένα το σκεπτικό μου είναι πως θέλω, όταν για οποιοδήποτε λόγο αποτραβηχτώ, να έχω αφήσει πίσω κάτι που θα αρέσει και θα σχολιάζεται θετικά.

Νιώθω ότι διανύεις μια πολύ καλή περίοδο για σένα, είσαι πιο σίγουρος για τα θέλω σου!

Ναι, και είναι η πρώτη φορά που δεν ευθύνεται αυτό σε γυναίκα! (γέλια). Σκέφτηκα πολύ και είδα πως οτιδήποτε κάνω έχει αντίκτυπο σε μένα τον ίδιο, είτε θετικό, είτε αρνητικό! Αποφάσισα λοιπόν ότι θα κάνω αυτό που θέλω, και αν αυτό φτάσει στον κόσμο… έχει καλώς.

Μου ανέφερες το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να αποτραβηχτείς για οποιονδήποτε λόγο από το τραγούδι. Είσαι πραγματικά έτοιμος γι’ αυτό;

Ναι, δεν το φοβάμαι καθόλου. Θα μου λείψει μόνο η επαφή με τον κόσμο αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Πολλοί καλλιτέχνες εμφανίστηκαν και μετά αποτραβήχτηκαν. Μ’ αρέσει, σαν άνθρωπος, να κάνω μικρά βήματα κάθε φορά. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αν φτάσει αυτή η στιγμή… θα ανταπεξέλθω όμως.

Μπορεί να είναι και δική σου απόφαση το να αποσυρθείς;

Ναι, έχω σκεφτεί πως αν καταλάβω ότι μέχρι εδώ ήταν, θα φύγω αμέσως.

Λίγο πριν σε αφήσω, θέλω να μου πεις για τις εμφανίσεις σου στο Frangelico. Ξεκινήσατε πριν λίγο καιρό με τον Γιώργο Γιαννιά και την Ελευθερία Ελευθερίου!

Με τον Γιώργο Γιαννιά έχουμε ξανασυνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν! Είναι ένα πολύ coolάτομο κι έχει πολύ χιούμορ. Ο καθένας μας έχει το ρόλο του και κάνει αυτό που ξέρει καλά. Την Ελευθερία δεν την γνώριζα, γνωριστήκαμε στις πρόβες κι είδα ότι έχει μια εξαιρετική φωνή. Όλοι έχουμε μερίδιο στην επιτυχία! Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη συνεργασία, δεν θα ήθελα να ήταν αλλιώς.

Θα είστε όλο το καλοκαίρι στο Frangelico;

Ας είμαστε όλοι καλά κι ας έχει επιτυχία αυτό που κάνουμε… και θα πάμε όλο το καλοκαίρι, μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Το άλμπουμ σου πότε να το περιμένουμε;

Έχω έτοιμα περίπου έξι κομμάτια και θα προσθέσω κι άλλα πέντε για να ολοκληρωθεί ο δίσκος. Θέλω να πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι!

Χρήστος Χολίδης
Συνέντευξη & Επιμέλεια: Σοφία Μπεκιάρη

Φωτογραφίες: byRon & αρχείο

Απομαγνητοφώνηση: Αθανασία Βογιάρη

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Συνέντευξη | Χρήστος Χολίδης: Δεν έγινα καλλιτέχνης για να αλλάξω χαρακτήρα και δεν πρόκειται να το κάνω!”

Leave a Reply