Συνέντευξη | Χρήστος Μενιδιάτης: «Όποιος λειτουργεί χωρίς σεβασμό και γνώση δεν πρόκειται να προχωρήσει στη ζωή του!»

Apr 18, 2019 No Comments by

Χρήστος Μενιδιάτης: Με αφορμή τη συνεργασία του στη Θεσσαλονίκη με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τους Kings η αρχισυντάκτρια του Tralala.gr Σοφία Μπεκιάρη συναντήθηκε μαζί του στο backstage της φωτογράφισης για την αφίσα του σχήματος και μια ωραία συζήτηση για τα δημιουργικά σχέδια του πραγματοποιήθηκε.

Χρήστο μου καλησπέρα… πως είναι να συνεργάζεσαι με τον Θέμη Αδαμαντίδη;

Είναι πραγματικά ένας πολύ μεγάλος τραγουδιστής και ο κόσμος τον θαυμάζει! Είναι τιμή μου, χαρά μου! Από αυτούς τους καλλιτέχνες μου αρέσει να «κλέβω» πράγματα. Τους παρατηρώ στη δουλειά και στη συμπεριφορά τους και μαθαίνω πολλά! Είναι τόσο γλυκός, ευγενικός, σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή ο Θέμης. Τον έχω γνωρίσει από μικρό παιδί, από τα πρώτα βήματα του Θέμη το 1983 στο Fantasia. Έχω χαρακτηριστικές εικόνες στο μυαλό μου από τότε που συνεργαζόταν με τον πατέρα μου και να που τώρα έρχεται η ώρα της δικής μας συνεργασίας!

Πραγματικά είναι συγκινητικό αυτό που αναφέρεις.

Η ζωή τα φέρνει τόσο απρόβλεπτα και μοναδικά, δεν ξέρει τι θα πετύχεις την επόμενη φορά! Βλέπω ανθρώπους που τους παρατηρούσα μικρός και τώρα συνεργάζομαι μαζί τους. Έχω σταθεί πραγματικά δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες που θαυμάζω!

 Χρήστος Μενιδιάτης

Είσαι ένας άνθρωπος που σέβεσαι και δεν έχεις κόμπλεξ να μοιραστείς δημόσια τον θαυμασμό σου.

Όποιος λειτουργεί χωρίς σεβασμό και γνώση δεν πρόκειται να προχωρήσει στη ζωή του! Μου αρέσει να μαθαίνω το ρεπερτόριο τους και κάθε τους βήμα, αν δεν ξέρεις την ιστορία των μεγάλων, δεν πρόκειται να χαράξεις τη δική σου πορεία.

Αυτά τα στοιχεία εκλείπουν από τους νεότερους καλλιτέχνες θεωρείς…η ευγένεια, ο επαγγελματισμός;

Είναι θέμα χαρακτήρα πιστεύω η σωστή στάση απέναντι στους συνεργάτες μας! Είναι θέμα ανθρώπου η ευγένεια!

 Χρήστος Μενιδιάτης

Εσείς λοιπόν ανεβαίνετε Θεσσαλονίκη και ξεκινάτε στο Voice stage την Παρασκευή 19 Απριλίου. Διασκεδάζει λίγο διαφορετικά το κοινό της συμπρωτεύουσας πιστεύεις;

Όπου κι αν είναι ο Έλληνας θέλεις αλήθεια. Από τη στιγμή που θα ανέβεις πάνω στην πίστα πρέπει να καταλάβει ότι δεν τον κοροϊδεύεις! Ο κόσμος θέλει να τον διασκεδάσεις, θέλει να χορεύει, να καψουρεύεται, να ξεδίνει.

Μαθαίνω ότι ετοιμάζεσαι να μας παρουσιάσεις και νέο τραγούδι!

Μετά από τόσο μεγάλο ψάξιμο πιστεύω πως βρήκα κάτι ενδιαφέρον, κάτι διασκεδαστικό, καλοκαιρινό. Σκοπός μου είναι ο κόσμος να χορέψει το καλοκαίρι με αυτό το τραγούδι. Σύντομα θα το ακούσετε και ελπίζω να το αγαπήσετε!

 Χρήστος Μενιδιάτης

Συνέντευξη: Σοφία Μπεκιάρη

Φωτογραφίες: byRon

Απομαγνητοφώνηση: Μιχάλης Οικονομάκος

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Συνέντευξη | Χρήστος Μενιδιάτης: «Όποιος λειτουργεί χωρίς σεβασμό και γνώση δεν πρόκειται να προχωρήσει στη ζωή του!»”

Leave a Reply