Συνέντευξη | Μελίνα Ασλανίδου: «Αγαπάω τη δουλειά μου και μέσα από αυτή γίνομαι καλύτερος άνθρωπος!»

Nov 18, 2019 No Comments by

Είναι από αυτά τα πλάσματα που μόνο ταλαντούχα μπορείς να τα χαρακτηρίσεις.

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει ξεχωρίσει για την μελωδική φωνή της και για τα τραγούδια που έχει αγαπήσει το κοινό!

Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο Hotel Ερμού μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και έχουν καταφέρει κάθε Παρασκευή και Σάββατο να αποτελούν έναν από τους πιο αγαπημένους, μουσικούς προορισμούς.

Η αρχισυντάκτρια του Tralala.gr, Σοφία Μπεκιάρη συνάντησε πριν λίγες ημέρες την Μελίνα Ασλανίδου στο καμαρίνι της και κατάφερε να κάνει μαζί της μια κουβέντα γεμάτη… αλήθειες.

Απολαύστε την!

Μελίνα μου χαίρομαι πολύ που σε συναντώ με αφορμή τις εμφανίσεις σου στο Hotel Ερμού μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη… είναι πάντα ωραία η κουβέντα μαζί σου! Αρχικά μίλησε μου για αυτή τη συνεργασία.

Τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τον θαυμάζω πολλά χρόνια και μου αρέσει πολύ σαν καλλιτέχνης, σαν δημιουργός, σαν τραγουδοποιός. Πάντα πήγαινα στα προγράμματά του και ήθελα να τραγουδήσουμε μαζί. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου λοιπόν και φέτος στο Hotel Ερμού μας δίνεται η ευκαιρία και να γνωριστούμε καλύτερα σαν άνθρωποι αλλά και να φτιάξουμε αυτό το υπέροχο πρόγραμμα που έχουμε δημιουργήσει. Φυσικά ο κύριος υπεύθυνος είναι ο Παναγιώτης Τσεβάς ο οποίος επιμελήθηκε και μας έφτιαξε ένα σπουδαίο πρόγραμμα, που νομίζω ταιριάζει απόλυτα με το μαγαζί. Αυτό που συμβαίνει, αυτό που θέλαμε να καταφέρουμε ήταν να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτυ. Και το καταφέραμε! Μέσα σε όλο το πρόγραμμα μπλέκονται τα τραγούδια μας, υπάρχει μία ροή… μια εξέλιξη που δεν σε αφήνει να επαναπαυτείς. Το κάθε κομμάτι είναι μία έκπληξη, έχει κάτι να σου πει.

Εγώ βλέπω στα μάτια σας την χαρά, τον ενθουσιασμό, την ωραία χημεία. Πιστεύεις ότι ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό;

Ναι βέβαια, και ειδικά σε χώρους όπως είναι το Hotel Ερμού, γίνεται πολύ πιο εύκολα αυτό. Είναι μία σπίθα που παίρνει φωτιά και γίνεται αυτό που πρέπει να συμβεί σε μία καλλιτεχνική βραδιά. Πιστεύω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει τα πάντα, νιώθει την ενέργεια. Η ενέργεια είναι κάτι που δεν φαίνεται αλλά το νιώθεις. Δεν μπορείς να προδώσεις ποτέ κανέναν και κυρίως τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν υπάρχει καλή χημεία και ωραία αίσθηση μεταξύ των καλλιτεχνών και μεταξύ της ομάδας, αυτό βγαίνει. Είναι σαν γυαλί, είναι διάφανο. Πιστεύω ότι έχουμε χημεία όντως, το ανακάλυψα και στις πρόβες μας με τον Μιχάλη και χαίρομαι γιατί το ακούω και από όλους σας και σας εμπιστεύομαι. Χαίρομαι γιατί ο κόσμος το είδε από την πρώτη στιγμή.

Είσαι μία καλλιτέχνιδα που ξεχωρίζει για την πολύ ωραία φωνή της, την χαρακτηριστική φωνή της! Αυτό ήταν για σένα ένα όπλο από μικρή… όταν αποφάσισες ότι θα ασχοληθείς με το τραγούδι, με αυτό που αγαπάς;

Εγώ είμαι βιωματική τραγουδίστρια. Η μουσική είναι ένα πολύ σπουδαίο εργαλείο για μένα που με βοηθάει στο να εκφράσω τα συναισθήματα μου, στο να έρθω πιο κοντά στον εαυτό μου. Είναι ένα κομμάτι που με οδηγεί σε βαθιά αυτογνωσία. Είναι πολύ χρηστική στη ζωή μου, με βοήθησε σε πολλά της κομμάτια. Πολλές φορές δεν μπορείς να εκφράσεις κάποια συναισθήματα, να πεις “Σ’ αγαπάω”. Με ένα τραγούδι το λες πολύ πιο εύκολα! Νιώθω ότι δεν ήταν τυχαίο, ήταν σκοπός ζωής. Αγαπάω τη δουλειά μου και μέσα από αυτή γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.

Πόσο σημαντικό είναι το οτιδήποτε κάνουμε, να το αγαπάμε πραγματικά; Κι ειδικά στο επάγγελμά σας, πιστεύεις πως είναι απαραίτητο να το αγαπάς για να “αντέχεις” τις όποιες δύσκολες στιγμές;

Φυσικά, αυτή είναι η κινητήριος δύναμη. Αν δεν το αγαπάς αληθινά, σε πετάει έξω όλο αυτό. Εγώ για παράδειγμα είμαι ένα παιδί που μπορεί να φαίνομαι πιο κοινωνική αλλά είμαι κλειστή σαν χαρακτήρας, είναι κάποιες φορές που επιζητώ την ησυχία μου, που απολαμβάνω τη μοναξιά μου, θέλω να έρθω σε επαφή με τον εαυτό μου. Στην συγκεκριμένη δουλειά μπορεί κάποιες φορές να μην έχεις αυτή την πολυτέλεια, να πρέπει να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, να είσαι κοινωνικός, χαρούμενος, να δείχνεις πάντα καλά ακόμη και αν σε ταλαιπωρεί κάποιο πρόβλημα και ίσως να μην το καταφέρνεις πάντα διότι όταν χάνεις την επαφή με τον εαυτό σου ίσως δείχνεις αντικοινωνικός οπότε αν δεν υπήρχε πραγματική αγάπη για αυτό που κάνουμε δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Στο τέλος της ημέρας η αγάπη είναι που σου δίνει τη δύναμη για όλο αυτό.

Παράλληλα είσαι και κριτής στο X Factor… θέλω να μου πεις τι συμβουλεύεις τα «παιδιά» σου και όλους τους συμμετέχοντες; Με ποιο χαρακτηριστικό θα πρέπει να οπλιστούν για να ξεκινήσουν στο χώρο αυτό;

Με πολλή δύναμη, με πολλή υπομονή, με πολλή αγάπη για αυτό που κάνουν, με αλήθεια και με ουσία. Να βρουν αν αυτό είναι τελικά που θέλουν να ακολουθήσουν και αν το θέλουν, θέλει πάρα πολύ δουλειά, θέλει εργατικότητα, θέλει χιλιόμετρα. Δεν είναι μία εύκολη εργασία. Μπορεί να φαίνεται εύκολη, αλλά δεν είναι καθόλου. Πιστεύω όμως ότι κάθε άνθρωπος αξίζει να κυνηγάει το όνειρο του και αξίζει να ζήσει αυτό το ταξίδι, γιατί αυτό το ταξίδι είναι σαν το ταξίδι του Οδυσσέα, έχει και τους Κύκλωπες, τα έχει όλα!!

Συνέντευξη: Σοφία Μπεκιάρη
Απομαγνητοφώνηση: Ελεάνα Καπάνταη – Αθανασία Βογιάρη

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Συνέντευξη | Μελίνα Ασλανίδου: «Αγαπάω τη δουλειά μου και μέσα από αυτή γίνομαι καλύτερος άνθρωπος!»”

Leave a Reply