Συνέντευξη | Μαλού:« Τον πρώτο καιρό ένιωθα να είμαι κλειστή σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης… Φοβόμουν μην με παρεξηγήσουν!»

Apr 30, 2019 No Comments by

Πρόκειται για ένα κορίτσι λαμπερό, ταλαντούχο και παράλληλα δυναμικό!

Η Μαλού μας παρουσιάζει το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Cobalt Music και δηλώνει χαρούμενη και συγκινημένη!

Η ζωή της έχει αλλάξει αφού η μητρότητα της «χτύπησε» την πόρτα αλλά η αγάπη της για το τραγούδι παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη! Με αφορμή όλα αυτά τα όμορφα και δημιουργικά πράγματα που της συμβαίνουν η αγαπημένη Μαλού συναντήθηκε με την αρχισυντάκτρια τουTralala.gr, Σοφία Μπεκιάρη και μίλησε για όλα!

Διατηρώντας πάντα την ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα της δεν δίστασε να απαντήσει σε όσα ερωτήματα της τέθηκαν.

Μαλού

Πρόκειται για ένα κορίτσι λαμπερό, ταλαντούχο και παράλληλα δυναμικό!

Η Μαλού μας παρουσιάζει το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Cobalt Music και δηλώνει χαρούμενη και συγκινημένη!

Η ζωή της έχει αλλάξει αφού η μητρότητα της «χτύπησε» την πόρτα αλλά η αγάπη της για το τραγούδι παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη! Με αφορμή όλα αυτά τα όμορφα και δημιουργικά πράγματα που της συμβαίνουν η αγαπημένη Μαλού συναντήθηκε με την αρχισυντάκτρια τουTralala.gr, Σοφία Μπεκιάρη και μίλησε για όλα!

Διατηρώντας πάντα την ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα της δεν δίστασε να απαντήσει σε όσα ερωτήματα της τέθηκαν.

Μαλού

Θα ξεκινήσω και θα σε ρωτήσω το εξής… Πόσο χαρούμενη είσαι Μαλού που μας παρουσιάζεις την πρώτη σου δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την CobaltMusic;

Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη!!! Είναι όνειρο για κάθε καλλιτέχνη να κρατάει στα χέρια του τον πρώτο του δίσκο!!

Πως ήταν αυτές οι στιγμές μέχρι σήμερα και την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ;

Χρόνια πολλής δουλειάς και διαφορετικών φάσεων. Με singles, τα οποία καθυστερούσαν λίγο μέχρι να βρω τα σωστά τραγούδια και αγωνία για το πότε θα τα καταφέρω. Έπειτα προέκυψε το χαρμόσυνο συμβάν της εγκυμοσύνης, δεν τα παράτησα όμως, μέχρι 9 μηνών πήγαινα στούντιο. Το «Ποια ζωή» το ηχογράφησα με την κοιλιά στο στόμα. Κάπως έτσι ήρθε η στιγμή λοιπόν να παρουσιάσω στον κόσμο το πρώτο μου cdπου κυκλοφορεί από την CobaltMusic.

Τι σημαίνει για έναν καλλιτέχνη να παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη δουλειά στον κόσμο τη σημερινή εποχή;

Για έναν νέο καλλιτέχνη είναι ευλογία να βγάλει έναν δίσκο στις μέρες μας, στην Ελλάδα. Είμαι 9 χρόνια στην Αθήνα και το τραγούδι, αλλά νιώθω ότι έχω κάνει λίγα πράγματα δισκογραφικά. Με τους σωστούς ανθρώπους όμως δίπλα σου τελικά όλα τα καταφέρνεις.

Ο τίτλος του δίσκου είναι «Ώρες Αιχμής». Πως τον επέλεξες;

Είναι το πιο δικό μου κομμάτι, μέσα στο δίσκο μου. Είναι το πρώτο τραγούδι με δική μου μουσική και στίχο στο πρώτο μου άλμπουμ. Προμηνύει τις ώρες αιχμής για τη σκληρή δουλειά μου στο μέλλον.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι – εκτός από το «Ώρες Αιχμής»-;

Το πρώτο μου άλμπουμ περιέχει 14 τραγούδια, κάποια από αυτά κυκλοφόρησαν ήδη και ο κόσμος τα έκανε επιτυχίες και βεβαίως περιλαμβάνει και κάποια καινούργια! Τα αγαπώ όλα, γι’ αυτό άργησα να το βγάλω το cd. Ήθελα τραγούδια που να με κάνουν να ταυτιστώ μαζί τους και να μ’ αρέσει να τα τραγουδάω όχι μόνο στο studioαλλά και live.

Έχεις γράψει κι ένα πολύ ωραίο σημείωμα που συνοδεύει το album!

Είναι λίγο μελό! (γέλια) Είναι αυτό που είμαι εγώ σαν άνθρωπος… ονειροπόλα. Το albumαυτό αποτελεί κομμάτι απ’ τη μαγεία των ονείρων μου.

Είσαι προληπτική στη δουλειά σου;

Είμαι, προς το συναίσθημα όμως. Ό,τι μου φέρνει συγκίνηση πιστεύω πως αν το βγάλω, θα περάσει μέσα από το μικρόφωνο. Σε αυτό το τραγούδι λοιπόν είχα έντονα συναισθήματα.

Πως γίνεται το κάθε σου τραγούδι να ξεχωρίζει από το κοινό και τα ραδιόφωνα;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Δεν το έχω μελετήσει. Ήταν ευλογία και σημαντικό για εμένα που συνεργάστηκα την κατάλληλη στιγμή με τους κατάλληλους ανθρώπους και είπα τα κατάλληλα τραγούδια.

Ακούς την ομάδα ή θέλεις να υπερισχύει η δική σου άποψη;

Έχω άτομα στην ομάδα που με ακούνε ότι κι αν έχω να τους πω. Σίγουρα έχουμε έρθει και σε αντιπαράθεση μερικές φορές. Με τη συζήτηση φτάνουμε σε μια κατάληξη θετική. Χρειάζονται οι συνεργάτες, μόνη μου δεν θα τα είχα καταφέρει.

Malu

Υπάρχουν στιγμές που θυμώνεις και ξεσπάς;

Ναι, σίγουρα έχω και τέτοιες στιγμές. Μου αρέσει να προσεγγίζω τους ανθρώπους με σεβασμό, σε όλους αξίζει ο σεβασμός. Όταν νιώθω όμως αδικημένη και πιεσμένη, σίγουρα μου βγαίνει ένας πιο αυθόρμητος εαυτός ως προς τα νεύρα. Είμαι και δίδυμος, έχω δυο πλευρές.

Μετά από 9 χρόνια στο χώρο, είναι τα πράγματα όπως τα φανταζόσουν ή όχι;

Πριν έρθω στην Αθήνα δεν είχα καμία ιδέα για τον χώρο. Ήρθα νομίζοντας πως είναι πιο αγνά τα πράγματα. Είχα στο μυαλό μου το όνειρό μου καθαρά. Σίγουρα όταν μπήκα στον χώρο είδα πρακτικές δυσκολίες. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στη νύχτα, για τον οργανισμό μου πιο πολύ αλλά το συνήθισα. Μικρές δυσκολίες συνάντησα, αλλά όχι να με κάνουν να τα παρατήσω.

Θυμάσαι την πρώτη δυσκολία που σε έκανε να πεις πως δεν είναι όπως τα είχες φανταστεί τα πράγματα;

Δεν ήταν μεγάλης σημασίας, αλλά με άγχωνε το γεγονός ότι ξεκίνησα μόνη μου στην αρχή, μετά το παιχνίδι. Μόνη μου έκλεινα τις συνεργασίες μου στα νυχτερινά μαγαζιά. Τότε δεν ήξεραν τι είναι ακριβώς η Μαλού, ούτε το ρεπερτόριο που μου έδιναν μου ταίριαζε όμως εγώ δεν ήθελα να ακυρώσω κάποιον και έκανα υπομονή. Αυτές ήταν κάποιες δύσκολες στιγμές, δεν είχα άνθρωπο να με υπερασπιστεί και είπα τραγούδια που δεν ήμουν εγώ.

Υπήρξαν στιγμές που να σε έκαναν να θέλεις να γυρίσεις πίσω και να τα αφήσεις όλα;

Όχι, υπήρχε πάντα το μικρόβιο του τραγουδιού. Όσα πτυχία κι αν έχω πίσω, αυτό αγαπώ και δεν μπορούσα να τα παρατήσω. Απλά ίσως μελλοντικά να μη δουλεύω τόσο και να κάνω πιο συγκεκριμένες επιλογές, σε πιο μεγάλη ηλικία.

Οι γονείς σου πως αντιμετώπισαν το γεγονός ότι ήθελες να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Το είχαν ψιλιαστεί γιατί στην Καλαμάτα και στο σχολείο και στις σπουδές μου έπαιζα σε μπαράκια κιθάρα και τραγουδούσα. Όταν είπα πως θέλω να πάω στην Αθήνα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου, το σεβάστηκαν κι ας είχαν το φόβο γιατί τους φαινόταν επικίνδυνο να είμαι στη νύχτα. Το αγκάλιασαν με τον καιρό.

Μαλού

Το ότι μεγάλωσες στην επαρχία σε έκανε ποτέ να έρθεις σε σύγκρουση με το επάγγελμά σου;

Τον πρώτο καιρό ένιωθα να είμαι κλειστή σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Οι άλλες κοπέλες ήταν πιο απελευθερωμένες. Φοβόμουν μην με παρεξηγήσουν για το πως θα κινηθώ, πως θα χορέψω, τι θα πω. Δεν είχε νόημα τελικά, αλλά ήταν φυσιολογικό γιατί μεγάλωσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Το επάγγελμά μου όμως έχει πολλά όμορφα πράγματα. Είναι ευλογία να έχεις τα τραγούδια σου και να τα τραγουδάς στον κόσμο. Πρέπει να εκτιμάμε τα πράγματα που έχουμε.

Όταν βγαίνεις και τραγουδάς μπροστά στον κόσμο, τι συναισθήματα λαμβάνεις; Πόσο σε γεμίζει το χειροκρότημα, η αγάπη και η αποδοχή του κοινού;

Πιστεύω ότι όλοι όσοι βγαίνουμε πάνω στη σκηνή, αυτό που αποζητάμε είναι η επιβεβαίωση και το χειροκρότημα. Έχουμε ανάγκη να δούμε ότι αυτό που κάνουμε, το κάνουμε καλά… αυτό το λέω για τους πιο ανασφαλείς.

Είστε, θεωρείς, γενικά ανασφαλείς οι καλλιτέχνες;

Πιστεύω ότι υπάρχει ένας ποσοστό ανασφάλειας κι ανάγκης για επιβεβαίωση σε όλους μας. Θέλουμε να ξέρουμε αν είναι αρεστό αυτό που κάνουμε, οπότε θέλουμε την επιβεβαίωση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με όρεξη. Οτιδήποτε κι αν κάνεις, θες ν’ ακούσεις και το «μπράβο» σου. Υπάρχει σε όλους μας η ανάγκη να νιώσουμε ότι αξίζει αυτό που κάνουμε και πρέπει να το συνεχίσουμε με ακόμη πιο πολλή δουλειά. Υπάρχουν φορές που όλη τη βδομάδα περιμένω πότε θα έρθει η στιγμή να ανέβω στη σκηνή και να τραγουδήσω για όλον αυτό τον κόσμο και θα πάρω τη ζεστασιά του!

Τι κάνεις για να εξελίσσεσαι καλλιτεχνικά;

Σίγουρα ψάχνομαι και αυτό πρέπει να κάνει, πιστεύω, κάθε καλλιτέχνης που θέλει να είναι εντάξει απέναντι στο κοινό του. Δεν μπορείς να το αφήσεις στην τύχη του… χρειάζεται να πηγαίνεις συχνά studio, να δοκιμάζεις τραγούδια, να παρακολουθείςYouTubeγια να δεις τι γίνεται κι εκτός Ελλάδος, ακόμη και να παρατηρείς πως είναι στημένη η μπάντα σου επάνω στη σκηνή. Βρισκόμαστε γενικά σε μια συνεχόμενη αναζήτηση!

Είσαι μια καλλιτέχνιδα που, ομολογουμένως, διαθέτεις μια καλή φωνή εκτός από όλα τα υπόλοιπα κι αυτό στις μέρες μας δεν είναι πάντα δεδομένο. Πώς νιώθεις σχετικά με αυτό;

Δεν ξέρω αν θα έκανα αυτή τη δουλειά αν δεν είχα έστω μια βάση. Το γεγονός ότι μπορώ να βασιστώ στις δυνάμεις μου με κάνει πιο σίγουρη, μου δίνει ασφάλεια. Σίγουρα σου δίνει κάτι παραπάνω αυτό, νιώθεις ότι δεν θα εκτεθείς.

Πόσο σε έχει αλλάξει η μητρότητα;

Μου έχει φέρει μια γαλήνη. Φυσικά έχω το άγχος μου, ειδικά όταν λείπω, αλλά ακόμη κι όταν είμαι εκεί. Έφυγα από μικρή ηλικία μακριά από την οικογένειά μου κι ένιωθα πάντα ανεξάρτητη, τώρα πλέον υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος ανά πάσα ώρα και στιγμή χρειάζεται την φροντίδα μου. Όλο αυτό έσκασε σαν βόμβα στη ζωή μου, όχι τόσο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά μετά… αφού γεννήθηκε το μωρό. Η μόνη μου σκέψη πια είναι να κάνω τα πράγματα σωστά στη ζωή μου, να πετύχω όσα επιθυμώ και να μπορέσω να του εξασφαλίσω αυτά που πρέπει, αποτελώντας κι ένα υγειές παράδειγμα για εκείνον.

Μαλού

Αγχώθηκες κάποια στιγμή μήπως η μητρότητα σε κρατήσει πίσω, όσον αφορά τη δουλειά σου; Είναι κάτι που ίσως πολλές εργαζόμενες μητέρες έχουν βιώσει!

Τη στιγμή που το βιώνεις, υπάρχει αυτό το άγχος. Τη στιγμή που βλέπεις το σώμα σου να έχει αλλάξει και οι προτεραιότητές σου να γίνονται διαφορετικές, ξέρεις ότι δεν μπορείς αμέσως να ξαναγίνεις όπως πριν. Είναι φυσικό όλα αυτά να σου προκαλούν άγχος κι αβεβαιότητα για το πώς και πότε θα καταφέρεις να επανέλθεις στους παλιούς σου ρυθμούς. Εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ γιατί δεν μπόρεσα να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης πολύ γρήγορα, είχα κι ένα θέμα με την μέση μου για το οποίο υποβλήθηκα σε μια εγχείρηση. Είμαι από τις γυναίκες που δυσκολεύτηκαν να επανέλθουν στο παλιό τους σώμα όμως παράλληλα είμαι μια φυσιολογική γυναίκα που γέννησε κι αντιμετώπισε αυτές τις δυσκολίες αν και η ίδια η φύση της δουλειάς μου δεν μου επέτρεπε να καθυστερήσω να επιστρέψω.

Είσαι θετική σαν άνθρωπος; Ή προσπαθείς να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε κάνουν να βλέπεις την θετική πλευρά σε όλες τις καταστάσεις;

Είμαι θετική σαν άνθρωπος αλλά σίγουρα χρειάζομαι κι ανθρώπους δίπλα μου να με στηρίζουν και να μου υπενθυμίζουν πάντα την πιο όμορφη πλευρά των πραγμάτων. Κατά τη διάρκεια του προβλήματος που είχα με τη μέση μου απελπίστηκα και με πήρε λίγο από κάτω, εκεί υπήρξαν στιγμές που δεν έβλεπα τίποτα θετικό γιατί πονούσα πολύ και δεν μπορούσα να χειριστώ το σώμα μου. Έτσι έφτασα στη λύση της εγχείρησης, απαλλάχθηκα από τον πόνο και βρήκα πάλι την αισιοδοξία μου, αναθεωρώντας κάποια πράγματα.

Η υγεία μας είναι το σημαντικότερο πράγμα. Πιστεύεις όμως πως μόνο όταν φτάσουμε σε τέτοιες καταστάσεις αναθεωρούμε πράγματα;

Βλέπουμε τη ζωή πάρα πολύ διαφορετικά. Τη στιγμή που πονάς και δεν μπορείς, σκέφτεσαι όλες εκείνες τις στιγμές που μπορούσες και την ψυχολογία που είχες τότε. Επί τόπου εκεί αναθεωρείς και περιμένεις να γίνεις καλά και να ξαναρχίσεις μια άλλη ζωή με άλλα μυαλά.

Είσαι ένα άτομο που πέρασες από μουσικό show. Τι θα έλεγες σήμερα στα νέα παιδιά που επιλέγουν να δοκιμαστούν στο χώρο της μουσικής μέσω αυτού του είδους προβολής;

Πιστεύω ότι το μόνο πράγμα που έχουν να κάνουν είναι να δείξουν την αλήθεια τους, να είναι ο εαυτός τους και να μην προσπαθήσουν να μοιάσουν σε κανένα. Αυτός ο κάποιος στον οποίο προσπαθούν να μοιάσουν, υπάρχει ήδη κι άρα είναι δύσκολο να του πάρεις τη θέση. Είναι καλό να έχεις την ταυτότητά σου, να είσαι πιστός στο στόχος σου και να προσπαθείς γι’ αυτόν!

Πόσο σημαντικό είναι για έναν καλλιτέχνη να είναι αληθινός απέναντι στον κόσμο;

Ο κόσμος είναι σε θέση να αντιληφθεί εύκολα αν ένας καλλιτέχνης είναι αληθινός ή προσπαθεί να δείξει προς τα έξω κάτι που δεν είναι. Ως καλλιτέχνης, ειδικά μέσω της φωνής σου, μεταδίδεις συναισθήματα. Αν το συναίσθημα είναι ψεύτικο, δεν μπορεί να φτάσει στον άλλο. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορείς να έχεις επιτυχία. Ζούμε σε μια εποχή που λόγω όλων όσων συμβαίνουν, οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο επιλεκτικοί. Επειδή δεν έχουν λεφτά να ξοδέψουν, δεν μπορούν να βγουν πολλές φορές έξω για να διασκεδάσουν κι άρα αυτές τις ελάχιστες φορές που θα αποφασίσουν να βγουν, θα πάνε εκεί που νιώθουν οικεία. Πιστεύω πως στην εποχή μας η αλήθεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Μαλού

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες; Τι ακούς όταν έχεις ελεύθερο χρόνο και που θα πας να διασκεδάσεις;

Ακούω τα πάντα. Τα βράδια που θα κάτσω στο κρεβάτι με το κινητό θα ακούσω στο You Tube λίγη μουσική, θα επιλέξω κάτι που θα μου φέρει αναμνήσεις. Δεν ακούω συγκεκριμένους τραγουδιστές, εγώ κολλάω πιο πολύ με τραγούδια.

Ανήκεις στην κατηγορία των καλλιτεχνών που έχουν το άγχος του αν θα παίξει το τραγούδι τους στο ραδιόφωνο;

Κακά τα ψέματα, το ραδιόφωνο είναι ένα μέσο για να φτάσει το τραγούδι σου στ’ αυτιά των ακροατών. Τον πρώτο καιρό ίσως έχω αυτή την αγωνία, μου αρκεί έστω μια φορά να παίξει το τραγούδι μου… ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να φτάσει στα σπίτια των ανθρώπων. Μετά ο ακροατής, αν θέλει, ας το ψάξει να το ακούσει σε όλες τις πλατφόρμες που υπάρχουν κι ας το ξαναζητήσει αν του αρέσει. Εγώ αγαπώ τα τραγούδια μου, μου αρέσουν και μακάρι να αρέσουν και στον κόσμο!

Αυτή την περίοδο βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Πάνου Κιάμου.

Ναι, είμαστε με τον Πάνο Κιάμο και τον Νικηφόρο στο StageLiveτης Θεσσαλονίκης. Κλείσαμε χρόνο μαζί! Ξεκινήσαμε στην Αθήνα και τώρα συνεχίζουμε στην Θεσσαλονίκη. Θα τελειώσουμε αυτή τη συνεργασία στο τέλος του Απρίλη. Για μένα ήταν μια πολύ όμορφη συνεργασία, πέρασα πάρα πολύ όμορφα σ’ αυτό το σχήμα. Από τα μέσα Μάη θα ξεκινήσουμε με τον Γιώργο Σαμπάνη στο RomeoPlus. Τόσο με τον Πάνο Κιάμο όσο και με τον Γιώργο Σαμπάνη ανήκουμε στην ίδια εταιρεία, την Cobalt Music, γνωριζόμαστε, υπάρχει εκτίμηση και χαίρομαι να συνεργάζομαι μαζί τους.

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον Πάνο Κιάμο; Τι παίρνεις από εκείνον μέσα από τη συνεργασία σας;

Είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ, είναι προσιτός και δοτικός. Δεν είναι απόμακρος, θα κάνει παρέα με τους μουσικούς του, στις περιοδείες θα είμαστε όλοι μαζί και θα μετακινούμαστε με το ίδιο μεταφορικό μέσο. Εμένα το τελευταίο μου έκανε εντύπωση γιατί είχα συνηθίσει αλλιώς. Τον έχω βάλει πολύ μέσα στην καρδιά μου και φεύγω πολύ γεμάτη από αυτή τη συνεργασία.

Κι ας πάμε τώρα στο Γιώργο Σαμπάνη… Ανυπομονείς να βρεθείς ξανά μαζί του στη σκηνή;

Ανυπομονώ! Ήμουν μαζί του στο Acroπριν δυόμιση χρόνια και είχα περάσει καταπληκτικά, οπότε ξέρω τι θα συναντήσω. Βέβαια τώρα θα συνεργαστούμε καλοκαίρι! Περιμένω πως και πώς να συναντηθούμε για τις πρόβες και να στήσουμε το πρόγραμμά μας. Θα σας περιμένουμε όλους εκεί να περάσουμε παρέα τις καλοκαιρινές βραδιές μας!

Χαίρεσαι που είναι τόσο γεμάτο το πρόγραμμά σου ή σκέφτεσαι πως χρειάζεσαι και μερικές μέρες για να τις αφιερώσεις στην οικογένειά σου;

Αν θέλεις, όλα τα βολεύεις! Χαίρομαι που γίνονται πράγματα, πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει και λόγος να γίνονται γιατί έχω βγάλει τον πρώτο προσωπικό μου δίσκο. Αν δεν συνέβαιναν αυτά, θα αγχωνόμουν πιο πολύ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ικανοποιημένη από όσα έχουν συμβεί κι ανυπομονώ για όσα θα έρθουν στο μέλλον.

Τι να σου ευχηθούμε λοιπόν μέχρι να ξανασυναντηθούμε;

Να είμαι καλά κι εγώ κι η οικογένειά μου, γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα. Εκτός αυτού, να συνεχίσω να είμαι στα πράγματα, να έχω αυτή την επαφή με τον κόσμο και να μπορώ να τον βλέπω σε συχνή βάση… τραγουδώντας γι’ αυτόν.

Ακούστε ολόκληρο το albumτης Μαλού εδώ:

Συνέντευξη & Επιμέλεια: Σοφία Μπεκιάρη

Απομαγνητοφώνηση: Αθανασία Βογιάρη – Μιχάλης Οικονομάκος

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Συνέντευξη | Μαλού:« Τον πρώτο καιρό ένιωθα να είμαι κλειστή σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης… Φοβόμουν μην με παρεξηγήσουν!»”

Leave a Reply