Συνέντευξη | Ηλίας Βρεττός: «Όσες φορές έχω προσπαθήσει επιτηδευμένα να κυνηγήσω το σουξέ και την επιτυχία, δεν μου βγαίνει»

Dec 03, 2019 No Comments by

Σε μία μοναδική βραδιά, ο Ηλίας Βρεττός παρέλαβε την πλατινένια διάκριση για τις πωλήσεις του album του «Σωστό Μου Λάθος», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Ο αγαπητός τραγουδιστής γιόρτασε τη νέα του μεγάλη επιτυχία έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, συνεργάτες, φίλους, τη δισκογραφική του οικογένεια και θαυμαστές, το βράδυ της Δευτέρας, στο κατάμεστο «Nalu».

Η δημοσιογράφος του tralala.gr, Ελεάννα Καπάνταη, συνομίλησε με τον καλλιτέχνη για την μεγάλη αυτή στιγμή στην καριέρα του και όλα αυτά που είπαν, μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω! 

Καλησπέρα, Ηλία! Σε συναντάμε στο Νālu με αφορμή την απονομή του πλατινένιου δίσκου σου, «Σωστό Μου Λάθος». Είναι μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για σένα, πώς νιώθεις; Μίλησέ μας για την επιτυχία του άλμπουμ!

Είναι ένας δίσκος που δουλεύεται τα τελευταία δύο με δυόμιση χρόνια, ένας δίσκος που ξεκίνησε και τελείωσε βρίσκοντας με τελείως διαφορετικό, και σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο. Συνέβησαν τόσα πολλά αυτά τα δύο χρόνια και νιώθω διαφορετικός. Πραγματικά, από τα δεκαπέντε τραγούδια του δίσκου, δουλέψαμε δέκα single με την Panik Platinum και από αυτά τουλάχιστον οκτώ-εννιά τραγούδια έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ένας δίσκος γίνεται πλατινένιος στις μέρες μας, δείχνει το πόσο πολύ το αγάπησε ο κόσμος και πόσο πολύ βοήθησαν και τα μέσα… όλοι εσείς, ώστε να διαδοθεί η μουσική. Εγώ σε μία τέτοια ημέρα γιορτής δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ευτυχισμένος κι ευλογημένος που καταρχάς είμαι καλά, είμαι στα πόδια μου, είμαι ζωντανός και έχω τη χαρά σε μια τέτοια βραδιά μαζί με την εταιρεία μου και μαζί με τόσους συνεργάτες και αγαπημένους φίλους να γιορτάζω αυτή τη πολλή μεγάλη επιτυχία.

Πριν βγάλεις έναν δίσκο, το σουξέ είναι αυτοσκοπός;

Για μένα ο σκοπός είναι να κάνω καλή μουσική πλέον. Αυτός είναι ο πέμπτος μου δίσκος και ο πρώτος που κάνω με την Panik Platinum. Ξεκινώντας ένας καλλιτέχνης αναζητά την επιτυχία, ζητάει το σουξέ… και εννοείται ότι πάντα θέλουμε να κάνουμε την επιτυχία. Όσες φορές έχω προσπαθήσει επιτηδευμένα να κυνηγήσω το σουξέ και την επιτυχία, δεν μου βγαίνει. Έτσι, έχω αποφασίσει να μην κυνηγάω αυτό που λέμε “σουξέ”, η καλή μουσική κάνει την επιτυχία.

Ξεχωρίζεις κάποιο από τα δεκαπέντε τραγούδια σου, για κάποιον δικό σου λόγο, προσωπικό;

Ναι, εννοείται. Αδιαμφισβήτητα το “Φώναξε Με” είναι ένα τραγούδι σταθμός στην καριέρα μου που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο και που έτυχε καρμικά να το βγάλω στην πιο δύσκολη και περίεργη περίοδο της ζωής μου, τότε με το ατύχημα. Έχει διαφορετική θέση και διαφορετική βαρύτητα στην καρδιά μου.

Το αναφέρεις το ατύχημα αυτή την ώρα που μιλάμε… θωρείς πως το έχεις ξεπεράσει πια;

Το έχω ξεπεράσει πλήρως, απλά προσπαθώ να το έχω πάντα σαν ένα σημείο αναφοράς. Εννοώ ότι επειδή εκείνη την περίοδο έμεινα πολύ μόνος μου, σκέφτηκα και μέσα από αυτή τη διαδικασία άλλαξα -όπως είπα- και σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Με την καθημερινότητα τείνουμε να ξεχνάμε και να προβληματιζόμαστε άσκοπα, Θέλω να έχω σαν σημείο αναφοράς αυτό που έζησα τότε, όταν τα δεδομένα έγιναν ζητούμενα και όλα ήταν αβέβαια. Είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας για μένα αυτό και προσπαθώ να μην ξεχνάω για να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.

Αυτή την ωραία ψυχολογική τοποθέτηση την καλλιέργησες μόνος σου ή απευθύνθηκες σε κάποιον ειδικό;

Εγώ βρήκα καταφύγιο στην θρησκεία και σε κάποιους ανθρώπους φωτισμένους, κατά την άποψη μου, που με βοήθησαν σε αυτό το επίπεδο. Όλο το υπόλοιπο ήταν αποτέλεσμα δικής μου, προσωπικής προσπάθειας και είχε να κάνει με το γεγονός ότι βρέθηκα σε μία προσωπική στιγμή, που είχα πολύ χρόνο για να σκεφτώ, γιατί συνήθως δεν έχουμε χρόνο. Η κάθε μέρα περνάει σαν νερό με χιλιάδες υποχρεώσεις, με προβλήματα. Κοιτάμε συνέχεια το μετά και χάνουμε το σήμερα.

Τώρα τι σκέφτεσαι;

Τώρα σκέφτομαι μόνο θετικά πράγματα που θα με κάνουν να νιώθω καλά και χαρούμενο. Έχω αποφασίσει ότι τη ζωή μου θα την ζήσω όπως θέλω εγώ και όχι όπως μου επιβάλλει ο οποιοσδήποτε, κάνω αυτό που μου λέει η καρδιά μου. Κοιτάζω μπροστά και αισιόδοξα και όπου είναι να πάει αυτό και σε προσωπικό και σε καλλιτεχνικό επίπεδο, θα πάει.

Ποιο είναι το “ταβάνι” για σένα;

Δεν υπάρχει “ταβάνι” ποτέ για μένα. Το μόνο που θέλω είναι να εξελίσσομαι, με ό,τι σημαίνει αυτό στην κάθε φάση.

Επαγγελματικά πας πολύ καλά. Στα προσωπικά σου πως είναι τα πράγματα;

Έχω αποφασίσει όσο γίνεται να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή. Όταν έχεις καεί με τον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι… που λένε. Όταν έχω να ανακοινώσω κάτι για αυτό, να είστε σίγουροι ότι θα το κάνω.

 

Συνέντευξη στην Ελεάννα Καπάνταη

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Συνέντευξη | Ηλίας Βρεττός: «Όσες φορές έχω προσπαθήσει επιτηδευμένα να κυνηγήσω το σουξέ και την επιτυχία, δεν μου βγαίνει»”

Leave a Reply