Στο Σπίτι Με Τις ΜΕΛΙSSES: To πιο κεφάτο πάρτι της σεζόν, Παρασκευή 15 Μαΐου, στις 11 το βράδυ, στο MEGA

May 13, 2020 No Comments by

Οι ΜΕΛΙSSES μας καλούν στο πιο κεφάτο πάρτι της σεζόν, την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA.

Το νούμερο ένα συγκρότημα της Ελλάδας που έχει γνωρίσει τα τελευταία 11 χρόνια την θερμή αποδοχή του κοινού και συνεχίζει μέχρι σήμερα, ετοιμάζεται να τα δώσει όλα επί σκηνής αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Στη μουσική παρέα θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι.
Η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Οι ΜΕΛΙSSES θα ερμηνεύσουν  τις μεγάλες επιτυχίες τους  όπως «Το Κύμα» , το «Γιατί» , το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Κρυφτό» , το «Μισή Καρδιά» , αλλά και τραγούδια από όλα τα είδη του ρεπερτορίου δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο από ρυθμό, ένταση, κέφι και συγκίνηση. Μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς όμως αποτελούν και οι συμπράξεις με τους καλεσμένους τους. Τραγούδια όπως το «Σπασμένο Καράβι» , τα «Χαμοπούλια» , η «Πατρίδα» , το «Για να σε εκδικηθώ» , το «Είπα να φύγω»  θα ακουστούν με διαφορετικό τρόπο και θα προκαλέσουν σίγουρα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στην παρέα θα προστεθούν και δύο φίλοι του συγκροτήματος μέσω συνδέσεων: ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η ηθοποιός και παραγωγός του Hollywood Rita Wilson.
Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί ο frontman του συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας ο οποίος εκτός από άριστος τραγουδιστής αναδεικνύεται και σε εξαιρετικό οικοδεσπότη.

Σε αυτό το πάρτι… είστε όλοι καλεσμένοι!
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙSSES
Παρασκευή 15 Μαΐου, στις 11 το βράδυ, στο MEGA.

Δείτε το τρέιλερ:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Στο Σπίτι Με Τις ΜΕΛΙSSES: To πιο κεφάτο πάρτι της σεζόν, Παρασκευή 15 Μαΐου, στις 11 το βράδυ, στο MEGA”

Leave a Reply