Σταύρος Πηλιχός – «Διψασμένος» | Το νέο του τραγούδι & Music video κυκλοφόρησε

Mar 27, 2023 No Comments by

Ο Σταύρος Πηλιχός παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Διψασμένος», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Με την εξαιρετική χροιά του, ο ταλαντούχος νέος καλλιτέχνης ερμηνεύει μία δυναμική μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα, που κυκλοφορεί στα ελληνικά και στα αγγλικά. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης, ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του, με τον οποίο ο Σταύρος Πηλιχός έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Το «Διψασμένος» συνοδεύεται από music video που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Μασούρας, το οποίο μας μεταφέρει την ερωτική ιστορία δύο ανδρών, πλαισιωμένη από χρώμα, φως και χορό.

Ο Σταύρος Πηλιχός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο «The Voice» όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, ασχολείται με τη μουσική από 6 ετών, οπότε και ξεκίνησε μουσικές σπουδές. Αν και σπούδασε Μοριακή Βιολογία και Γενετική, η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη. Δισκογραφικά μας συστήθηκε με το «Μπλε Βράδια» και, συνεχίζοντας με το «Διψασμένος» μας δείχνει πως ήρθε για να μείνει.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Σταύρος Πηλιχός – «Διψασμένος» | Το νέο του τραγούδι & Music video κυκλοφόρησε”

Leave a Reply