Σταμάτης Γονίδης | Ξαναχτυπάει θριαμβευτικά με νέο άλμπουμ έκπληξη – Ακούστε το πρώτο του τραγούδι!

Feb 28, 2023 No Comments by

Μία πολύ επιτυχημένη και δημιουργική περίοδο της καριέρας του διανύει αυτό το διάστημα ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο «αιώνιος έφηβος» του λαϊκού πενταγράμμου.

Κι αυτό γιατί συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά, δηλαδή να τραγουδάει, με περίσσιο ζήλο, ενώ συνεχίζει να δημιουργεί και να γράφει τραγούδια, που γίνονται τεράστιες επιτυχίες.

Το επισφράγισμα της πολύ καλής περιόδου που διανύει ο σπουδαίος ερμηνευτής αποτελεί η κυκλοφορία ενός νέου χορταστικού άλμπουμ.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται 18 νέα ηχογραφήματα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν από τη δισκογραφική του εταιρεία, τη Sonar music, σε παραγωγή του Αντρέα Γιατράκου.

Το άλμπουμ που τιτλοφορείται «Εγώ και οι φίλοι μου» αποτελείται από εννέα ανέκδοτα τραγούδια και εννέα αγαπημένες του επανεκτέλεσεις.

Το πρώτο τραγούδι με τίτλο «Μόνος μου» κυκλοφόρησε την Τρίτη στο Youtube, ενώ κάθε δύο ημέρες στο κανάλι της Sonar Music θα ανεβαίνει και νέο τραγούδι του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Ο Σταμάτης Γονίδης προέρχεται από μια θριαμβευτική σεζόν στο Vegas live stage, η οποία διήρκησε πέντε μήνες και περιελάμβανε τριήμερες εβδομαδιαίες εμφανίσεις.

Γεγονός που αποτέλεσε ένα στοίχημα, το οποίο το κέρδισε πανηγυρικά και αναμφίβολα επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι παραμένει κυρίαρχος παίκτης στη νυχτερινή Αθήνα.

Μολονότι ο Σταμάτης Γονίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, όλοι γνωρίζουν ότι έχει φανατικούς και πιστούς θαυμαστές και κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους τελευταίους των Μοϊκανών στο λαϊκό τραγούδι.

Άλλωστε με τις απερίγραπτες φωνητικές δυνατότητες έχει δημιουργήσει μια δική του σχολή με καθολική αναγνώριση από όλο το φάσμα της εγχώριας μουσικής σκηνής, με τους Γιώργο Νταλάρα και Χρήστο Νικολόπουλο να είναι μεταξύ αυτών που έχουν υποκλιθεί στο τεράστιο πηγαίο ταλέντο του Σταμάτη, την ίδια ώρα που οι νεότεροι καλλιτέχνες τον θεωρούν και τον αποκαλούν σε δημόσιες τοποθετήσεις τους «δάσκαλο».

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Σταμάτης Γονίδης | Ξαναχτυπάει θριαμβευτικά με νέο άλμπουμ έκπληξη – Ακούστε το πρώτο του τραγούδι!”

Leave a Reply