Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο ACRO Club ο Γώργος Σαμπάνης;

Feb 20, 2019 No Comments by

Η μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Σαμπάνη συνεχίζεται στο ACRO Club για 2 ακόμα τελευταία Παρασκευοσάββατα 22 & 23/2 – 1 & 2/3 στο πιο ζωντατό live club της πόλης, στον απόλυτο προορισμό διασκέδασης!

Αυτό που συμβαίνει στο ACRO Club κάθε Παρασκευή και Σάββατο δεν έχει προηγούμενο! Με αμείωτο κέφι ο Γιώργος Σαμπάνης κυρίαρχος στη σκηνή ξεσήκωνει με τις μεγάλες του επιτυχίες και με ενδιαφέρουσες διασκευές, γέμιζει με την εξαιρετική σκηνική του παρουσία, με τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει σε ένα ξέφρενο live party μέχρι το πρωί! Στην παρέα του ο super guest Κώστας Μπίγαλης, η Antonella, ο Steven και η Matina, με πολύ ενέργεια, παλμό και πολύ κέφι μας χαρίζουν έντονες μουσικές στιγμές και ατελείωτο χορό στο πιο νεανικό και ανατρεπτικό πρόγραμμα της νυχτερινής διασκέδασης ανεβάζοντας τη διάθεση και ξεσηκώνοντας το κοινό. Στα decks απογείωνει με τους ρυθμούς της η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη!

Ο παλμός της διασκέδασης θα χτυπάει για 2 ακόμα τελευταία Παρασκευοσάββατα 22 & 23/2 – 1 & 2/3 στο ACRO Club, τον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα.

Σκηνοθεσία προγράμματος: Δημήτρης Γκάνιος
Χορογραφίες: Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Παλάκας

ACRO Club
Ιερά Οδός 13
Τηλ. Κρατήσεων: 2103417300
https://www.facebook.com/ACROofficial?fref=ts

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο ACRO Club ο Γώργος Σαμπάνης;”

Leave a Reply