«Παράδεισος» | Το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών» | Ερμηνεύει ο Θοδωρής Βουτσικάκης

Sep 17, 2022 No Comments by

Ο Νίκος Τερζής και ο Νίκος Μωραΐτης μας βάζουν στον πιο μελωδικό «Παράδεισο», μέσα από το τραγούδι τους που ερμηνεύει ο Θοδωρής Βουτσικάκης και αποτελεί το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών».

Ο «Παράδεισος», που θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και το YouTube, είναι το πρώτο από τα τραγούδια που θα γράψουν ο Νίκος Τερζής και ο Νίκος Μωραΐτης για το soundtrack της σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών», τα οποία θα ερμηνεύσουν γνωστοί κι αγαπημένοι καλλιτέχνες και θα κυκλοφορήσουν από την Panik Oxygen.

Η σειρά «Ο Παράδεισος Των Κυριών» του Alpha, που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00, είναι μία μεγάλη και πλούσια παραγωγή της JK Productions – Καραγιάννης, με λαμπερούς πρωταγωνιστές, υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, η οποία μεταφέρει τον θεατή σε μία ιστορία ανατροπών, με φόντο την αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Παράδεισος» | Το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών» | Ερμηνεύει ο Θοδωρής Βουτσικάκης”

Leave a Reply