Πέτρος Ιακωβίδης – «Αχ Καρδούλα Μου» | Backstage video από τα γυρίσματα της νέας του επιτυχίας!

Apr 06, 2023 No Comments by

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μας κάνει να τραγουδάμε «Αχ Καρδούλα Μου», με τη νέα του επιτυχία που κυκλοφορεί από την Panik Records κι έγινε αμέσως ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του κοινού και των ραδιοφώνων!

Δίνοντας για ακόμα μία φορά τον καλύτερό του εαυτό, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, μεταφέρει το «Αχ Καρδούλα Μου» μέσα από ένα κινηματογραφικό και ρομαντικό video, γυρισμένο σε ξεχωριστής ομορφιάς locations, στον Διόνυσο και στη λίμνη Μαραθώνα.

Το video του «Αχ Καρδούλα Μου», που σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis, κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις, καθώς εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, όπου και παραμένει, συγκεντρώνοντας παράλληλα χιλιάδες θετικά σχόλια.

Το «Αχ Καρδούλα Μου», σε μουσική και στίχους του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη, είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή κι αισθαντική ερμηνεία του, με το οποίο συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών. Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Πέτρος Ιακωβίδης ετοιμάζει το νέο του ολοκληρωμένο album, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records, καθώς και τις εμφανίσεις του στο «Fantasia», που θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πέτρος Ιακωβίδης – «Αχ Καρδούλα Μου» | Backstage video από τα γυρίσματα της νέας του επιτυχίας!”

Leave a Reply