Πάολα & Νίκος Κουρκούλης| Οι sold out νύχτες στη Θεσσαλονίκη και οι επώνυμες επισκέψεις!

Jan 10, 2020 No Comments by

Οι εμφανίσεις της Πάολας με τον Νίκο Κουρκούλη στο Vogue Club της Θεσσαλονίκης αποτελούν το νούμερο ένα προορισμό διασκέδασης στη πόλη! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο αλλά και τις επιπλέον ημέρες λειτουργίας του σχήματος τις ημέρες τον εορτών, οι Θεσσαλονικείς έδωσαν δυναμικά το παρόν για να παρακολουθήσουν την πιο εντυπωσιακή μουσική συνάντηση.

Πολλοί ήταν και οι επώνυμοι φίλοι των δύο καλλιτεχνών που διασκέδασαν στο Vogue Club. Ο Αντώνης Ρέμος με την παρέα του τίμησε με την παρουσία του τους δύο καλλιτέχνες και η Πάολα του παραχώρησε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει τις μεγάλες επιτυχίες του που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Το ίδιο βράδυ ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης με τον Νίκο Κουρκούλη να τον καλεί να τραγουδήσουν παρέα. Εκεί διασκέδασε και η Νίνα Λοτσάρη με την Νικολέτα Καρρά , ο Κώστας Σπυρόπουλος με την Χριστίνα Πολίτη και την παρέα τους, καθώς και ο Στράτος Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα.

ΠΑΟΛΑ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ , δύο αγαπημένες γνήσιες λαϊκές φωνές σε μια εντυπωσιακή μουσική συνάντηση στον πιο σύγχρονο χώρο διασκέδασης του Vogue Club , κάθε Παρασκευή -Σάββατο!

Μαζί τους η Courtney Parker, ο Παναγιώτης Τσαφαράς, ο Σταμάτης Χουχουλής, η Τραϊάνα Ανανία, και ο Dj Ζαφείρης Λογοθετίδης.

Creative Director : Κωνσταντίνος Ρήγος
Επιμέλεια Προγράμματος: Γιώργος Νάτσιος- Μπάμπης Μαραγκός

Vogue Club
26ης Οκτωβρίου 23, Θεσσαλονίκη
Τηλ. Κρατήσεων: 2310-55-0000
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Χορηγός Επικοινωνίας : Κοσμοράδιο 95,1

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πάολα & Νίκος Κουρκούλης| Οι sold out νύχτες στη Θεσσαλονίκη και οι επώνυμες επισκέψεις!”

Leave a Reply