Πάολα: Ερμήνευσε μοναδικά το «Δημοσθένους Λέξις» μπροστά στον Σαββόπουλο!

Feb 18, 2019 No Comments by

Εμφάνιση – έκπληξη στην πρεμιέρα του «Vinylio» με τον Αντώνη Κανάκη.

Μία σπάνια τηλεοπτική στιγμή είχε η πρεμιέρα του «Vinylio» με καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο, καθώς στο στούντιο εμφανίστηκε ξαφνικά η Πάολα, για την οποία ο καταξιωμένος τραγουδοποιός έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα, η τραγουδίστρια ερμήνευσε μοναδικά ένα από τα πιο γνωστά κομάτια του, το «Δημοσθένους Λέξις»!

«Την Πάολα την έχεις αποκαλέσει “θηρίο της σκηνής” για τη ζωτικότητα που έχει» , είπε ο Αντώνης Κανάκης στον καλεσμένο του, τη στιγμή που πίσω του, χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, εμφανίστηκε η Πάολα, ξαφνιάζοντάς τον! «Αυτή είναι φωνάρα!», ανέφερε ο δημιουργός και δεν έκρυψε το θαυμασμό του.

Η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Περαστική» από την Panik Platinum και συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο «Γκάζι Live» με τον Νότη Σφακιανάκη, ερμήνευσε με τον μοναδικό της τρόπο το «Δημοσθένους Λέξις», με τον Διονύση Σαββόπουλο να σιγοτραγουδά μαζί της!

Αλλά και ο παρουσιαστής είχε μόνο καλά λόγια να πει για την Πάολα: «χωρίς να σε γνωρίζω σ’ είχα εκτιμήσει… Είχα συναντήσει μία φορά την κόρη σου, αυτό το καταπληκτικό πλάσμα, ένα κορίτσι γεμάτο υγεία, γεμάτο χαρά, γεμάτο χαμόγελο και ευγένεια. Και είπα μέσα μου πως η μητέρα που έχει αυτό το κορίτσι πρέπει να είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κι έτσι, χωρίς να σ’ έχω γνωρίσει, σ’ είχα εκτιμήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πάολα: Ερμήνευσε μοναδικά το «Δημοσθένους Λέξις» μπροστά στον Σαββόπουλο!”

Leave a Reply