Πάνος Μουζουράκης – «Τρυφερά» | Το νέο του single και music video κυκλοφόρησε

Jan 17, 2024 No Comments by

Ένα από τα πιο αισθαντικά τραγούδια του έτους έρχεται να μας χαρίσει ο Πάνος Μουζουράκης λίγο πριν φύγει το 2023.

Ο λόγος για το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο «Τρυφερά» που αποτελεί, όπως άλλωστε φανερώνει και ο τίτλος του, μια ωδή στην αγάπη και τη «ζεστασιά» των ανθρώπινων σχέσεων.

Στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο που βιώνουμε, ο Πάνος Μουζουράκης έρχεται να μοιράσει απλόχερα τη θαλπωρή που αναζητούμε όλοι μέσω της ξεχωριστής ερμηνείας του.

Σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Θέμη Καραμουρατίδη, το «Τρυφερά» αποτελεί μια πρόγευση του επερχόμενου δίσκου του Πάνου Μουζουράκη ο οποίος θα κυκλοφορήσει στην αρχή του νέο έτους. Το πολυανάμενο album μάλιστα, θα περιέχει τραγούδια αποκλειστικά γραμμένα και ενορχηστρωμένα από το καλλιτεχνικό δίδυμο που έχει συνδέσει το όνομά του με αμέτρητες επιτυχίες στην ελληνική δισκογραφία.

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί και το video clip του «Τρυφερά» με τον Πάνο Μουζουράκη να παίρνει τον ρόλο ενός άλλου άσωτου υιού που ανταμώνει ξανά με την νομαδική οικογένειά του, υπό την σκηνοθεσία της Ζωής Σγουρού που πρόσφατα γνωρίσαμε μέσω της τηλεοπτικής σειρά της ΕΡΤ «Μια Νύχτα του Αυγούστου».

Tα γυρίσματα του video clip μάλιστα έλαβαν χώρα στην ενδοχώρα της Κρήτης, τόπο καταγωγής τόσο του Πάνου Μουζουράκη όσο και της επιτυχημένης σκηνοθέτιδας.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πάνος Μουζουράκης – «Τρυφερά» | Το νέο του single και music video κυκλοφόρησε”

Leave a Reply