Πάνος Κιάμος – «Είπα Κι Εγώ» | Το νέο του τραγούδι-φόρος τιμής μόλις κυκλοφόρησε!

Nov 03, 2020 No Comments by

Με ένα τραγούδι-φόρο τιμής στις αξέχαστες φωνές και τους πιο διάσημους στίχους του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού επιστρέφει ο Πάνος Κιάμος!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ερμηνεύει το ευφάνταστο και ευδιάθετο «Είπα Κι Εγώ», σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου και μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στα τραγούδια που έχουμε όλοι πει «μαζί» με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες στο σπίτι μας, το αυτοκίνητό μας ή στα νυχτερινά κέντρα, σε στιγμές μεγάλου έρωτα ή απογοήτευσης, και ακόμα και σήμερα παίζουν παντού.

Αυτό είναι το μεγάλο «ευχαριστώ» που θέλει να εκφράσει ο Πάνος Κιάμος προς τους τραγουδιστές με τους οποίους μεγάλωσε και σιγοτραγουδούσε μαζί τους τις μεγάλες επιτυχίες τους, ακολουθώντας στη συνέχεια τα βήματα τους.

Μεταξύ αυτών οι Δημήτρης ΜητροπάνοςΓιάννης ΠάριοςΜαρινέλλαΤζένη ΒάνουΒίκυ ΜοσχολιούΒασίλης ΚαρράςΠασχάλης Τερζής και Σταμάτης Γονίδης.

Το απολαυστικό video clip για το «Είπα Κι Εγώ» φέρει την υπογραφή του Βίκτωρα Γκαβρίλοβιτς Αϊδηνιώτη και του Χριστόφορου Σαρρή, ενώ την εμφάνιση του Πάνου Κιάμου επιμελήθηκαν ο Βασίλης Μπουλούμπασης και ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Το νέο τραγούδι «Eίπα Κι Εγώ» του Πάνου Κιάμου κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πάνος Κιάμος – «Είπα Κι Εγώ» | Το νέο του τραγούδι-φόρος τιμής μόλις κυκλοφόρησε!”

Leave a Reply