Πάνος Κιάμος | Δύο τελευταίες εμφανίσεις στο «Posidonio», στις 13 & 14 Ιανουαρίου!

Jan 12, 2023 No Comments by

Ο καταξιωμένος Πάνος Κιάμος και το «Posidonio» αδιαμφισβήτητα αποτέλεσαν το πιο αγαπημένο αλλά και μακροβιότερο στέκι της νυχτερινής Αθήνας!

Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο δημοφιλείς ερμηνευτές της γενιάς του, έπειτα από σχεδόν εννέα μήνες συνεχόμενης και άκρως επιτυχημένης παρουσίας, ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο «Posidonio» και ετοιμάζεται αμέσως για την περιοδεία του σε Αμερική και Αυστραλία.

Special guest σε αυτό το μαραθώνιο μουσικό ταξίδι ο ξεσηκωτικός performer Τόνι Σφήνος. Ο γνωστός showman με το ιδιαίτερο στυλ και το εντυπωσιακό του πρόγραμμα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια.

Τον δικό του παλμό στο σχήμα έδωσε ο τάχιστα ανερχόμενος Στέφανος Πιτσίνιαγκας, με επιτυχίες τόσο δικές του, όσο και από όλη την ελληνική δισκογραφία.

Το πρόγραμμα συμπλήρωσαν οι ταλαντούχοι Βένια Καραγιαννίδου, Ιλένια Williams, Δημήτρης Ταταράκης και στα decks ο Dj Pitsi.

Ραντεβού με τον Πάνο Κιάμο την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου για δύο τελευταίες μαγικές βραδιές στο «Posidonio»!
Μη λείψει κανείς!

«POSIDONIO»
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033
Instagram: https://www.instagram.com/posidonio_musichall
Facebook: https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πάνος Κιάμος | Δύο τελευταίες εμφανίσεις στο «Posidonio», στις 13 & 14 Ιανουαρίου!”

Leave a Reply