Ο SNIK είναι ο no1 καλλιτέχνης σε φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις για το 2020

Jan 14, 2021 No Comments by

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος της τραπ σκηνής στην Ελλάδα και top hitmaker της γενιάς του αποτελεί και επίσημα τον εμπορικότερο καλλιτέχνη για το 2020, σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις φυσικών και ψηφιακών πωλήσεων της IFPI.

Πιο συγκεκριμένα, το album του TopBoy” που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020 από τη Minos EMIa Universal Music Company και που παρέμεινε για 7 εβδομάδες στο No1 του IFPI Album Sales Chart, ανακηρύχθηκε το εμπορικότερο σε φυσικές πωλήσεις album για το 2020, ενώ αποτελεί και το πρώτο ελληνικό τραπ album που καταφέρνει να «κερδίσει» αυτόν τον τίτλο στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας.

Ο ανατρεπτικός SNIK ωστόσο κατέκτησε και τον τίτλο του Νο1 single σε ψηφιακές πωλήσεις για το 2020, και δεν είναι άλλο από το Millionaire”, το οποίο πριν από λίγες εβδομάδες ανακοινώθηκε και ως το most streamed ελληνικό τραγούδι στο Spotify για την χρονιά που μας πέρασε.

Το Top10 του ετήσιου singles sales chart συμπληρώνεται από ακόμα 3 τραγούδια του (No4 – Drip, No7 – Bosses, No9 – Senorita), ενώ στο σύνολο του Annual Top100 συναντάμε τον SNIK με 20 (!) τραγούδια του, με τα 10 να βρίσκονται στις 30 πρώτες θέσεις.

SNIK – Millionaire

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο SNIK είναι ο no1 καλλιτέχνης σε φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις για το 2020”

Leave a Reply