Ο Χρήστος Ζώτος στο πρώτο του solo κομμάτι, δια χειρός ΝΙΝΟ!

Nov 11, 2019 No Comments by

Ο Χρήστος Ζώτος παρουσιάζει το πρώτο του solo κομμάτι, «Δεν Σε Θέλω Άλλο», που φέρει την υπογραφή του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά και κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως ο frontman του συγκροτήματος 719 και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φωνή και τη σκηνική του παρουσία, κάνει το πρώτο του solo βήμα με ένα τραγούδι «εκρηκτικό» όσο και ο ίδιος.

Η μουσική και οι στίχοι που έγραψε ο πάντα δημιουργικός και ιδιαίτερος star της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς και η ερμηνεία του Χρήστου Ζώτου, δημιουργούν μία δυναμική επιτυχία, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα.

Το «Δεν Σε Θέλω Άλλο» συνοδεύεται από ένα hot και θεατρικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Ζώτο και τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά σε εμφάνιση – έκπληξη.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, ο Χρήστος Ζώτος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Romeo Club», όπου, μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη, τον Γιώργο Λιβάνη, την Κατερίνα Λιόλιου και την Ιλένια Ουίλιαμς, δημιουργούν μοναδικά, sold out, live parties, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Χρήστος Ζώτος στο πρώτο του solo κομμάτι, δια χειρός ΝΙΝΟ!”

Leave a Reply