Ο Χάρης Βαρθακούρης μετά την μεταγραφή του στην οικογένεια της Panic records κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)»

Mar 01, 2022 No Comments by

Ο Χάρης Βαρθακούρης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Records μέσα από το καινούργιο του τραγούδι «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)»!

Ο ταλαντούχος, επιτυχημένος κι αγαπητός δημιουργός και ερμηνευτής μας χαρίζει ένα «φρέσκο» ερωτικό τραγούδι, που κεντρίζει το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος μαζί με τον Τάσο Λυμπέρη και τους στίχους ο Νίκος Ρωμανός και ο Γιάννης Πάριος.

Το «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα music video που θα συζητηθεί.

Γεμάτο με τα μοναδικά vibes του Χάρη Βαρθακούρη, το «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» μπαίνει αμέσως στη λίστα με τα αγαπημένα τραγούδια!

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Χάρης Βαρθακούρης μετά την μεταγραφή του στην οικογένεια της Panic records κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)»”

Leave a Reply