Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τα Μεγάλα Σ’ Αγαπώ (Le Vent)»

Aug 08, 2023 No Comments by

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, ο ξεχωριστός και καταξιωμένος λυρικός ερμηνευτής, με «Τα Μεγάλα Σ’ Αγαπώ» φέρνει στο σήμερα, ένα από πιο τα ιδιαίτερα τραγούδια που αγαπήσαμε.

Το single «Τα Μεγάλα Σ’ Αγαπώ» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και είναι η ελληνική μεταφορά του «Le Vent», του αριστουργηματικού τραγουδιού, που ο Γάλλος συνθέτης και ποιητής Georges Brassens- ένας από τους δέκα σημαντικότερους εκπροσώπους του chanson- κυκλοφόρησε το 1953.

Τους ελληνικούς στίχους έγραψε ο Νίκος Μωραΐτης, από τους σπουδαιότερους στιχουργούς της γενιάς του.

«Τα Μεγάλα Σ’ αγαπώ» έχουν ήδη ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay και έχουν αδιαμφισβήτητα κατακτήσει τις καρδιές των ακροατών! Την ίδια στιγμή το εμβληματικό αυτό τραγούδι με την μοναδική ερμηνεία του Σταύρου Σλαμπασόπουλου έχει κερδισεί και τις digital πλατφόρμες μετρώντας χιλιάδες digital streams!

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος «μαγεύει» με «Τα Μεγάλα Σ’ Αγαπώ», χαρίζοντάς μας ένα τραγούδι λυρικό, αέρινο και δυναμικό, όπως αρμόζει στο συναίσθημα του έρωτα.

Αυτήν την περίοδο, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία με σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τα Μεγάλα Σ’ Αγαπώ (Le Vent)»”

Leave a Reply