Ο Σαρμπέλ μιλά για τα 8 χρόνια απουσίας του από την Ελλάδα: «Έφυγα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω»

Jan 09, 2019 No Comments by

Μετά την συμμετοχή του στη Eurovision του 2007 με το «Yassou Maria», ο Σαρμπέλ είδε τις μετοχές του στην ελληνική μουσική σκηνή να εκτοξεύονται καθώς συζητήθηκε πολύ και η 7η θέση που επάξια κατέκτησε τον δικαίωσε πλήρως!

Τρία χρόνια μετά, κι ενώ κανείς θα περίμενε να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα και να συνεχίσει να κυκλοφορεί μουσική στην Ελλάδα αλλά και να κάνει επιτυχημένες εμφανίσεις, ο τραγουδιστής έφυγε από τη χώρα και… απομακρύνθηκε από όλα.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξή του στο Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», ο Σαρμπέλ μίλησε για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα αλλά και για το τι κάνει αυτά τα οκτώ χρόνια που λείπει.

«Ήμουν στην Αγγλία και δεν ασχολήθηκα με το ελληνικό τραγούδι αυτά τα χρόνια. Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις, είμαι ιδιοκτήτης, ενοικιάζω χώρους σε επιχειρήσεις, σπίτια, πολυκατοικίες… Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω, είχα κουραστεί, ήταν λίγο μετά τη Eurovision».

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη ίσως -μέχρι σήμερα- περίοδο της ζωής του… τον χαμό του πατέρα του πριν δύο χρόνια.

«Αρρώστησε ο πατέρας μου και δυστυχώς τον έχασα πριν από δύο χρόνια. Τα είδα όλα και δεν θέλω να πω πάρα πολλά γιατί θα αρχίσω να κλαίω και δεν θέλω. Ειδικά μετά τον θάνατό του έπαθα κατάθλιψη. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει Θεός, ήθελα να ξέρω που έχει πάει ο πατέρας μου».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Σαρμπέλ μιλά για τα 8 χρόνια απουσίας του από την Ελλάδα: «Έφυγα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω»”

Leave a Reply