Ο Πέτρος Ιακωβίδης μιλά για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του

Feb 19, 2019 No Comments by

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» της εβδομάδας που μας πέρασε ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής και δημιουργός Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο καλλιτέχνης, σε μια από καρδιάς συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για πρώτη φορά για περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα. Ήταν ένα δύσκολο διάστημα γι’ αυτόν και επέλεξε να μην το δημοσιοποιήσει.

«Δεν ήθελα να με ρωτάνε όλοι γιατί σταμάτησα να τραγουδώ έναν – δύο μήνες και είχαμε πει με τους συνεργάτες μου να μην το βγάλουμε προς τα έξω».

Αναφερόμενος στην περίοδο εκείνη, ο Πέτρος Ιακωβίδης σημείωσε πως επειδή ηχογραφούσε το νέο του δίσκο και δούλευε ταυτόχρονα, ταλαιπώρησε πολύ τις φωνητικές του χορδές.

«Τότε έκανα και το δίσκο μου. Ήμουν όλη μέρα στο στούντιο, οπότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ήταν για εμένα. Μια εβδομάδα πριν είχα μάθει ότι έχω πολύποδα στις φωνητικές χορδές. Λόγω κούρασης, λόγω παλινδρόμησης, επειδή τραγουδάω πάρα πολλά χρόνια. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Εγώ πήγα απλώς για να δω τις φωνητικές μου χορδές, όπως κάνω πάντα. Μου είχε πει ο δάσκαλος της φωνητικής ότι κάτι ακούω το οποίο με προβληματίζει και μου είπε πήγαινε να δεις τον λαιμό σου και πήγα».

Πώς αντέδρασε όμως ο επιχειρηματίας με τον οποίο συνεργαζόταν εκείνο τον καιρό;

«Ήμουν πολύ τυχερός γιατί και οι συνεργάτες μου και ο επιχειρηματίας, ο κύριος Μπερτάκης που συνεργαζόμουν τότε – συνεργαζόμουν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ήμουν τυχερός γιατί τελειώναμε από το Φαντασία και θα ανεβαίναμε στη Θεσσαλονίκη, οπότε θα υπήρχε 1,5 -2 μήνες παύση, οπότε μπορούσα να κάνω και την επέμβαση, να περάσει ο χρόνος που χρειαζόταν για να γίνω καλά και να ξαναξεκινήσω. Φαντάσου να ήταν μέσα στο καλοκαίρι που θα είχαμε περιοδεία. Ο γιατρός μου είπε όταν θα φύγεις από εδώ θα κάνεις αφωνία και ακριβώς αυτό που πρέπει γιατί λίγο να πάει κάτι στραβά μετά τελείωσε».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Πέτρος Ιακωβίδης μιλά για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του”

Leave a Reply