Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκαλύπτει για ποια γυναίκα έχει γράψει το «Κοριτσάκι μου»!

Apr 23, 2019 No Comments by

Συνέντευξη στο «Πρωινό» παραχώρησε ο Πέτρος Ιακωβίδης και προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις! Ο δημοφιλής ερμηνευτής και δημιουργός που μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Fantasia στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου, ευδιάθετος και χαμογελαστός απάντησε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν.

«Το τραγούδι «Κοριτσάκι μου» το έγραψα για την αδερφή μου. Της λέω, Μορφούλα ποια θα είναι η λέξη που θα σου άρεσε να ακούσεις από το αγόρι σου ή από μένα; Μου είπε όταν με λες κοριτσάκι μου! Έτσι έγραψα το «Κοριτσάκι μου». Για τους γονείς μου δεν έχω γράψει κάτι!»

Παράλληλα, τόνισε πως ο πατέρας του ήταν το στήριγμά του από την αρχή της καριέρας του στη μουσική και τον βοήθησε πολύ ώστε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του.

«Μετά την πρώτη – δευτέρα λυκείου, δεν ήμουν καλός μαθητής. Δεν άντεχα άλλο λόγω κούρασης, δεν είχα χρόνο να διαβάσω!», λέει με ειλικρίνεια.

Έχοντας μπει στο χώρο από την πολύ νεαρή ηλικία των 12 ετών, ο τραγουδοποιός δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι στερήθηκε την παιδική του ηλικία αλλά ήταν δική του επιλογή.

«Δεν έχω απωθημένο με κάποιον καλλιτέχνη που δεν του έχω δώσει τραγούδι, άλλωστε αν κάποιος μου ζητήσει με χαρά θα το δώσω».

Σκέφτηκε ποτέ να πάει σε κάποιο talent show; Και ποια είναι η σχέση του με τα social media;

Αυτά κι ακόμη περισσότερα στις άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις του!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκαλύπτει για ποια γυναίκα έχει γράψει το «Κοριτσάκι μου»!”

Leave a Reply